natkusia
Fanka BB :)
Hejka :-)
Napisałam z rana posta w łóżku i mi go zjadło
Michał mnie dzisiaj znowu obudził o 6, chyba muszę się zacząć przyzwyczajać
Wojtek też od rana skopał mi brzuch więc dają czadu
w ogóle jak Wojtuś słyszy brata to strasznie szaleje w brzuszku 
Wczoraj dentysta doprowadził mnie do płaczu
od 4 miesięcy mówiłam mu, że boli mnie ząb a on mi go 2 razy smarował fluorem i nic nie robił.. wczoraj poszłam z tym zębem a on do mnie "ulala.. trzeba leczyć kanałowo" i mi go zatruł.. w czerwcu miałam mieć ostatnią wizytę a on mi jeszcze 3 walnął
nie wiem dlaczego.. a to ok 500zł. Czuje się przez niego już od jakiegoś czasu naciągana :-( a to mój dentysta od 10 lat.. i będę musiała zmienić 
Mój Michał zwyczajowo śpi od 20 do 8, ostatnio do 6
a potem od 11.30 do 14-15. Co do słów to mówi coraz więcej ale zdarza się jeszcze, że czasami za chiny go nie rozumiem no i są nerwy 
Też mam miękkie piersi i od 20tc leci mi siara.. mam nadzieję, że to dobry znak ;-)
Lece zaraz do sklepu na zakupy, wpadnę jak Michał pójdzie spac
Buzka
Napisałam z rana posta w łóżku i mi go zjadło

Michał mnie dzisiaj znowu obudził o 6, chyba muszę się zacząć przyzwyczajać
Wojtek też od rana skopał mi brzuch więc dają czadu
w ogóle jak Wojtuś słyszy brata to strasznie szaleje w brzuszku 
Wczoraj dentysta doprowadził mnie do płaczu
od 4 miesięcy mówiłam mu, że boli mnie ząb a on mi go 2 razy smarował fluorem i nic nie robił.. wczoraj poszłam z tym zębem a on do mnie "ulala.. trzeba leczyć kanałowo" i mi go zatruł.. w czerwcu miałam mieć ostatnią wizytę a on mi jeszcze 3 walnął
nie wiem dlaczego.. a to ok 500zł. Czuje się przez niego już od jakiegoś czasu naciągana :-( a to mój dentysta od 10 lat.. i będę musiała zmienić 
Mój Michał zwyczajowo śpi od 20 do 8, ostatnio do 6
a potem od 11.30 do 14-15. Co do słów to mówi coraz więcej ale zdarza się jeszcze, że czasami za chiny go nie rozumiem no i są nerwy 
Też mam miękkie piersi i od 20tc leci mi siara.. mam nadzieję, że to dobry znak ;-)
Lece zaraz do sklepu na zakupy, wpadnę jak Michał pójdzie spac
Buzka