Izis86
Fanka BB :)
Ech jejku..
Gorgusia nikt nie może Ci pomóc ? Jakaś babcia ?
A co Twoja siostra robi ? Chyba inni też powinni się w takiej sytuacji trochę postarać..
Amelia na pewno wszystko będzie dobrze. Dzieciaki w końcu są dobrze chronione w tych wszystkich warstwach i płynach !
Moją małą już trzeci dzień czuję słabo, dzisiaj to w zasadzie nie czułam chyba jeszcze...ale czekam aż się ruszy leniwiec
Co do reszty to się cieszę, że wszystko w miarę ok
ewcol ja rozumiem tą lekarkę, oczywiście Ciebie też, ale nie ma też kto Ci pomóc ? Facet ? ktokolwiek ?
anna a wszyscy Ci mówią, że musisz odpoczywać, a Ty dalej szalejesz
Może warto zapytać w szkole co masz zrobić w takiej sytuacji - musi być jakieś wyjście np. żeby inny rodzic mógł odbierać i prowadzić też Twojego syna ? 
Odnośnie omdleń to pewnie gdybym gdzieś padła to potem K. by mi powiedział, że to moja wina bo mogłam nigdzie nie wychodzić
Jeszcze pogoda taka paskudna...mam nadzieję, że jeszcze trochę i będzie bardziej wiosennie.
Ja od jakiegoś czasu nie mam sił, mogę spać i spać, nie mogę wstać. Coś okropnego
Gorgusia nikt nie może Ci pomóc ? Jakaś babcia ?
Amelia na pewno wszystko będzie dobrze. Dzieciaki w końcu są dobrze chronione w tych wszystkich warstwach i płynach !
Moją małą już trzeci dzień czuję słabo, dzisiaj to w zasadzie nie czułam chyba jeszcze...ale czekam aż się ruszy leniwiec
Co do reszty to się cieszę, że wszystko w miarę ok
anna a wszyscy Ci mówią, że musisz odpoczywać, a Ty dalej szalejesz
Odnośnie omdleń to pewnie gdybym gdzieś padła to potem K. by mi powiedział, że to moja wina bo mogłam nigdzie nie wychodzić

Jeszcze pogoda taka paskudna...mam nadzieję, że jeszcze trochę i będzie bardziej wiosennie.
Ja od jakiegoś czasu nie mam sił, mogę spać i spać, nie mogę wstać. Coś okropnego

obudzilam sie o 4 i nie moglam zasnac a maly chyba na perkusji gral.Potem znowu poszlam spac i obudzilam sie o 12 a raczej pies mnie obudzil,
steka i jeczy ale np tabletki na bol nie wezmie bo woli mnie pomeczyc
takim fajnie jak ktos sie nimi zainteresuje, zaopiekuje, duze dzieci .