reklama

Sierpniówki 2014

Dziewczyny dużo pisały o syropie *spam* ? Ja w zasadzie na początku ciąży leczyłam się stodalem i...oscillococcinum, i o dziwo pomogło :) A miałam wtedy coś "koło" zapalenia oskrzeli :)

Uh mnie zaraz tyłek odpadnie...wieczorem wzięłam się cudem za uczelniane sprawy...ale zadna pozycja nie jest dobra, po 5 minutach wszystko mnie boli, drętwieją ręce, koszmarex :tak:

Chyba mała ma czkawkę...bo znowu czuję takie rytmiczne drgania w okolicy jelit :-D

Dzisiaj chyba każdy spędza weekend wyjątkowo weekendowo :D Bo na forum ciiiisza :D Czyli dobrze bo każdy miło spędza czas :)

reklama
Ja dostałam te specyfiki właśnie w ramach "ciąży" :) Pani doktor twierdziła, że to mogę brać. Jedno i drugie jest firmy boiron. Tak samo jak maść, którą dostałam w aptece na hemoroidki ;-) Także myślę, że można.

Wydaje mi się, że w większości leków będzie zapis, że nie jest wskazane dla ciężarnych. Tutaj dziewczyny juz też poruszały ten temat, że na ciężarnych się nie testuje :tak: i decyzja należy do lekarza, który przepisuje lek. No i wyleczyć się trzeba :tak:

Jasne, ale zawsze można skonsultować z ginekologiem :)
Ja tam uważam na infekcje bo już mi się zdarzało olewać, efekt był taki, że miałam bez objawów zapalenie płuc, a następnie została mi astma ;)

A lekarze...to wiadomo, lepiej u nich nie bywać :)

Carine. mnie na nogi postawił niestety antybiottyk...
Noc muzeów zaliczona. Ludwik dość szybko zasnął bidulek,a potem tatuś robił za nosidlo 20kg kloca.
Ją spać nie mogę,młodsze kopie...do tego zgaga,bo sie chińskiego na noc nazarlam. Siku co 10 min. Mam w standardzie :-)
Ponoć idzie słońce i ciepelko od pn ;-)oby ,oby.

reklama
Buziole z rana :-)
Ja cos dzisiejsza noc mialam przespaverowana -to siusiu to pic i pierwszy od niepamiętnych czasów daremny sen :-/ wbrew pozorom sie nawet wyspalam chodz pewnie zalicze po obiednia drzemke ;-)

Życzę Wam Kuleczki udanej niedzieli i przesylam troszke slonka na poprawe samopoczucia :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry