Kaspian
Fanka BB :)
Dzień dobry,
ja przespałam te nockę bez "mrugnięcia okiem" :-) Ale to chyba efekt wczorajszej nieprzespanej...
My nadal na foliach i kartonach. Ale w poniedziałek Pan obiecał, że skończy. Oby... Gratuluję wszystkim, które już widzą koniec swoich remontów. Współczuję tym, które dopiero zaczynają.
Angie, może nie jestem autorytetem (patrząc na moją panikę z rumieniem), ale myślę, że nie ma co przesadzać i z Mamą spotykaj się normalnie. Faktycznie, surowe mięso, które kroimy też jest zagrożeniem.
Miłej niedzieli!!!
ja przespałam te nockę bez "mrugnięcia okiem" :-) Ale to chyba efekt wczorajszej nieprzespanej...
My nadal na foliach i kartonach. Ale w poniedziałek Pan obiecał, że skończy. Oby... Gratuluję wszystkim, które już widzą koniec swoich remontów. Współczuję tym, które dopiero zaczynają.
Angie, może nie jestem autorytetem (patrząc na moją panikę z rumieniem), ale myślę, że nie ma co przesadzać i z Mamą spotykaj się normalnie. Faktycznie, surowe mięso, które kroimy też jest zagrożeniem.
Miłej niedzieli!!!

. Gardło mnie strsznie boli - zresztą co nie boli?;-) Na szczęście wczoraj przyjechali rodzice i zabrali małą do siebie na tydzień, żebym mogła wyleczyć się i wypocząć. Choć nie wiem jak to będzie z tym odpoczywaniem bo we wtorek będzie montaż szafy i sprzątanie, P będzie w tygodniu kończył łazienkę i kilka drobnych rzeczy więc raczej nici z tego. Pogoda do d....... raz słońce raz deszcz. Normalnie masakra.