reklama

Sierpniówki 2014

Melduje ze zyje :-) zmeczona okropnie ale zadowolona. Kupilismy Zafire 7 osobowa i jestem ega zadowolona z zakupu. Chcialam inny kolor ale jak sie nie ma co sie ubi to sie lubi co sie ma. Wiec oboje z mezem doszlismy do wniosku ze w sumie czerwony kolor nie taki zly. Ide odpoczywac, odezwe sie jutro po wizycie.

reklama
Wczoraj bole, a dziś wizyta na giełdzie kwiatowej, potem obiad u teściów i właśnie skończyłam sadzić kwiatki na balkonie. Jestem padnięta, ale choć trzeba jeszcze umyć taras i poprzestawiac kilka rzeczy to juz widzę, że będzie ładnie:)

Jutro nadrobi zaległości w czytaniu, teraz idę spać.
Dobrej nocy Wam życzę.

Asiołek, dzięki. Daję jej Nurofen, smaruje Altacetem. Dzisiaj widzę, że zaczyna jej wychodzić wielki siniak i trochę spuchła.

Natkusia, cieszę się, że humorek lepszy :)

Domi gratuluję auta :)

Ja już lecie spać, do jutra!

Witajcie !!

Domi gratuluje zakupu !!!!! Aby dobrze sie sprawowal &&&&
Monya ,z ciekawosci jakie kwiatki kupilas bo ja musze cos na okno znalesc i do doniczki na lawce przed domem ,ale nie mam pomyslu ,,,najlepiej cos co deszcz szybko noe zniszczy :-/
Kahaka -no tak teraz to siniak bedzie przybieral wszystkie kolory teczy ,byle zeby szybko ja to przestalo bolec &&

Ja dzis wstalam wyjatkowo wczesnie bo o 4 -niestety moj brzuch kazal mi isc siusiu no i po spaniu ,a do tego chcialam poczytac ,a mi forum nie chcialo sie zalogowac :-/
Oliver dzis jedzie na wycieczke ze szkolo ,a m . Ma na popoludnie (caly tydzien :-( naszczescie mam co robic bo musze ogarnac i powyciagac wszystko z kuchni bo jutro rano przyjada ja robic :-)
Miłego wstawania Sierpnioweczki :-*

Asiolek my mielismy dopiero w styczniu zmieniac samochod, no ale jak to sie mowi...sila wyzsza...stary sie rozlecial i wczoraj ledwo do salonu nim dojechalismy bo silnik zaczql odmawic posluszenstwa awiadomo bez samochodu to jak bez reki...do szpitala trzeba czyms dojechac itp. Mielismy kupic cos?przejsciowego bo troszke kasy nam brakowalo ale moi rodaice odrobinke sie dolozyli i udalo nam sie ukulac na to co chcielismy. Wczoraj nawet prowadzilam autko zeby pozniej nie bylo ze nie umiem tqkim jezdzic hehe, ogolnie maz jezdzi caly czas a ja tot tylko jak potrzebuje :-)

Dzień dobry jak zawsze leniwie hihi. Dalam dziecku sniadanie i jezzcze leglam co by zerknac do was. Ogarnelam tylko kilka postow. Domi my jeździliśmy Zafira ale 5 kupe lat dobry samochod... gratulacje.
Natkusia oby tak dalej.
Ewciu mi sie zdaje ze najbardziej wytrzymale beda surfinie ale kolor sliwkowy co ja mam bo np wyprubowalam inne i tylko ten rosnie wielki i slicznie i po deszczu wystarcza dwa dni slonca i pieknie wraca do zycia. Pokaze foto jak moje wygladaja teraz. Mam tez jedna biala i jedna pelargonie ale po ostatnich dezzczach i wichurach niewygladaja dobrze...swoja droga wczoraj moj maz sie ze mnie nabijal ze jak ja telewizir na lezaco moge ogldac skoro tomek mi zaslani i jak wyglada moj brzuch po drugiej stronie. ..

Załączniki

• 1400473942692.jpg
    1400473942692.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 67
  • 1400474039252.jpg
    1400474039252.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Dzień dobry brzuchatki;) Wstałam i ja!
Ewaelinka tylko ostrożnie...nie dźwigaj i nie przemęczaj się zbytnio!!!
Domi gratuluję zakupu;)
Anna brzuchol mega;)

A mnie mąż wyrzuca z domu...na czas remontów;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry