reklama

Sierpniówki 2014

Anna, sliczny brzucholek :-)
Caltha no nasza mazda odmowila posluszenstwa w najgorszym momencie bo w drodze meza na lotnisko ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Bylam z niej bardzo zadowolona bo nie psula sie itp :-) u mnie dzisiaj znowu piekna pogoda :-) ja juz po sniadanku ale dalej w lozku za 2h zaczne sie ogarniac bo pozniej czeka mnie endokrynolog i usg, na szczescie ksiezniczki sie ladnie ruszaja wiec bez paniki raczej spokojna jestem :-)

reklama
Dzień dobry,
wraz z powrotem słońca i pięknej pogody, powrócił mój optymizm i dobry nastrój:-) Maleństwo kręci się jak wcześniej, coraz fajniej wypina się i rozciąga:-) Jutro mam pierwsze spotkanie w ramach bezpłatnych warsztatów Zdrowej Szkoły Rodzenia- jakieś przedszkole zorganizowało cykl 3 dużych spotkań, więc pójdę zobaczyć jak to wygląda:-) Tak się składa, że niedaleko tego przedszkola jest ciucholand, więc to dodatkowo uatrakcyjnia jutrzejszy warsztat:-D:-D
Wczorajszy dzień pięknie minął, z mężem wybraliśmy się w końcu na długi, przyjemny spacer. Później odwiedziliśmy przyjaciół. Takie weekendy są mi wręcz potrzebne.

Poczytałam Was, mam mega zaległości, zaraz dojdziemy do 1000 strony:rofl2: Pisałyście o przepuszczaniu/lub nie w kolejkach. Ja jestem pozytywnie zaskoczona, bo już kilka razy zostałam przepuszczona bez kolejki. Raz u lekarza, facet zaoferował, żeby poszła przed nim- stwierdził, że gorzej od niego wyglądam:-D Dwa razy z kolei w sklepie, kasjerki prosiły mnie, żebym podeszła bez kolejki. Ludzie grzecznie się odsunęli, ja podziękowałam. Wszystko odbyło się w miłej atmosferze bez złośliwych uwag. Da się? Da się!

Domi88 dobrze, że u Ciebie w porządku i widzę, że humor też dopisuje:-) A ja wizytuje już w ten piąteczek :-D

Hej hej
My mieliśmy noc z płaczem godzinnym :/
Dzisiaj zapowiada się piękna pogoda, muszę iść kupić Agatce jakiś krem od słońca, skoro ma być tak ciepło.
Miłego dnia dziewczynki!

Dzien dobry,

Kahaka jak pisalam potluczone zebra piszczele i inne kosci daja niezapomnianie wrazenia i zostaja tylko przeciwbolowe.

Anna owoce morza sa pelne bakterii wirusow i pasozytow dlatego w ciazy zaleca sie jesc po konkretnej obrobce termicznej, jak juz nie mozna sie powstrzymac. Ja nie jestem fanka takiego jedzenia.

Wczoraj bylam w morzu i ciesze sie okropnie ze moj maz nie zauwazyl i wyrzucil mi gore od kostiumu, bo sobie kupie cos nowego, a dzisiaj sie chmurzy, mam nadzieje ze pranie zdazy doschnac.

Ze wszystkich dobrych wiesci ciesze sie z Wami, tym co dolega cokolwiek mimo wszystko milego dnia zycze.

My mamy fiata scudo ale ze jezdzi do pracy nim w wakacje bedziemy kupowac jeszcze jeden ja chce zafire on ulissesa wiec pewnie kupimy astre kombi

Ah Kahaka zapomniałam przepraszam ja zakrecona jestem od rana...
Zaprowadzilam małego do szkoły siadlam mysle co na ten cholerny objad... Humory zmezem nam sie popsoly bo mial miec dzisiaj i wsrode te kursy i reszteczasu przeznaczyc na remont. A tu s....a dzwoni ze dzisij niema zebede w srode apotem to ona niewie... Raz zeon po to bral wolne dwazadzwonil szefuncio z tekstem no skoro jutro kursow niemasz to przyjedz na 8 do hotelu i zajmnij sie klientami. Noz kurde... Ja sie wsciekne jezeli mu kurs dadza n czwartek a ja mam wizyte u kardiologa na 10 a sama tam niedam rady sie dostac...

Jade mala zawiezc do szkoly, potem pewnie maz do lazni w koncu przysiadzie. Pogoda piekna. Domi, gratuluje zakupu Oby sprawowal sie jak najlepiej I najdluzej :-)
Anna slodziarski brzucholek, taki okraglutki, piekny.
Milego dnia poki Co :-)

reklama
cześć dziewczynki!!! w centrum w końcu ładna pogoda się zapowiada, będę mogla pranie na balkon wywiesić....
dziś jadę kupić pościel i wanienkę

mam nadzieję, że u Was też ciepło i slonecznie
kahaka - biedna Twoja córcia.... oby jak najmniej ją bolało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry