reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Hej!
Witam sie dzis z łóżka jeszcze. W
nocy zaczyna sie coraz wiecej pobudek. Masakra. Chyba mój organizm już ćwiczy nocne wstawanie do Lilki.
Za oknem w miarę pozytywnie. Jakieś słoneczko w końcu wyjrzało. No i dzis wizyta zestresowana i niepokorna już sie robię.

Domi gratuluje auta. Niechaj Wam dzielnie służy!

Natkusia oby Cie wypuscili i wszystko było dobrze:)

Kahaka zdrowia dla Agatki. Oby ten silnika szybko znikl i wszystko wróciło do normy.

Ewaelinka mam nadzieje, ze to nic groźnego. W ciązy podobno tego śluzu jest więcej aczkolwiek u siebie nie zauważyłam. Dawaj znaka po diagnozie.

Anna brzusio to Ty masz faktycznie odstajacy. Mój tak jakby rozdał sie na boki i mimo, ze ja już prawie +10 kg to tak nie sterczy ładnie.

Pozdrawiam kochane!!!

Atana, kusza :-) jestem pod wrażeniem, czego te dzieciaki nie wymyślą. Daj znać jak nowa zabawka się sprawuje.
Martuśka gratulacje. Teraz najważniejsze, abyś zaczęła sama jeździć. Ja niestety popełniłam ten błąd...a teraz sama nie wsiądę.
Ewaelinka czekamy na info.

Ewaelinka jak tam?

Naktusia trzymam kciuki za wypis :)

Cwikla ciesze się, że troszkę Ci lepiej.

Anna brzucholek taki jak mój ihihihihi piłka plażowa :)

Ja też chcę opla Zafirę ale nie nowy tylko z odzysku :) i też będę od nowa uczyła się jeździć ;) ale co tam jakoś to będzie ihihihih

Maja dziś na klasowej wycieczce i na rejsie ;) będzie dopiero koło 18:00 w domu.

Ja piorę ubranka w ilościach niezliczonych ;)

Natkusia i Ewaelinka &&&&&& za Was oby wszystko było ok i dawać znać co tam u Was:tak:
Martuśka92 niestety Twój M będzie musiał się przyzwyczaić:tak: mój już nawt nie zwraca uwagi ;-) bo w poprzedniej ciąży też tak miałam więc nie był zdziwiony
caltha lilith martuskaa miłego dnia życzę:-)
domi88 gratuluję zakupu i oby jak najlepiej służył:-) i kciuki za wizyty
marlenkus może to i dobrze, że cię wyrzuca:tak: ja jak wiziałm o się działo i ten bałagan (dziwne przy remoncie;-):confused2:) to mało nerwowo się nie wykończyłam, a tak będziesz podziwiała efekt końcowy na szczęście
sierpniowa fajnie, że chumorek lepszy i że maleństwo fika:tak::-)
Kahaka biedna ta Twoja Agatka:-( oby szybko jej przeszedł ten ból
Gorgusia jeśli będzie gorąco to pewnie każda z nas będzie narzekać;-):tak:
Anna brzucholek śliczny i wcale nie ma tak żle z oglądaniem tv;-)
misiura fajnie, że wesele udane:tak:
Kaspian &&&&&&& za koniec remontu :tak:
magda współczuję tego bólu i &&&& za wizytę u dentysty:-(
karaiwina &&&&& za wizytę, będzie dobrze:-):tak:

A ja miałam dziś ambitne plany spać co najmniej do 11 skoro małej nie ma a tu d..... o 8 oczy same się otworzyły i koniec:szok: leże tylko jeszcze plackiem (a raczej bokiem;-)) na łóżku i się lenię. Dzisiaj już czuję, się lepiej.
Pogoda widzę średnia - zachmurzone jest ale nie pada i jest cieplej. Wyobrażcie sobie, że u mnie wczoraj wieczorem dopiero puścili centralne ogrzewanie:szok::-D (ze wspólnoty) po tylu dniach zimna i jak ma się gorąco zrobić. Myślałam, że padne z wrażenia.:-D
Zmykam na razie bo w końcu trzeba wyjść z tego wyrka i jakiś obiad przygotować i się ogarnąć.
Miłego dnia dziewczyny i dawać szybko znać co u Was i jak wizyty:tak::-)

Ostatnia edycja:
Ewaelinka myślę że to śluz ja też mam w ciąży go bardzo dużo aż nieraz się zastanawiam czy jest wszystko dobrze. Trzymam &&&&&

Dziewczynki juz jesten w domu jakies 20 minut ale musialam sie wyplakac ,,,,musze sciagnac mame z pl ,kategoryczny zakaz poruszania sie :'(
Szyjka :'(bardzo skrocona ,ale nie podala mi ile ma cm -powiedziala tak "bardzo duze obciazenie macicy jak na ten tydzien ,kazala mi obiecac ze nie bede nic robic moge tylko wstac siusiu i prysznic ,,,,zadnych spacerow z psem ,gotowania czy sprzatania """ w kazdej chwili mi moga wody odejsc !!!!!!! Kolejna wizyte mam w piatek -jak sie nic nie zmieni ,a tak lezec ,lezec i nie stresowac sie -tylko jak to zrobic jak mi sie chce tak bardzo plakac

Witam:)
Ewaelinka trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego&&&&&&&&&&&
Natkusia powodzenia!! obyś mogła już odpoczywać z domku:)

Kaspian u nas też remont (raczej remoncik:P ) Strych już odświeżony,wykładzina położona,wszystko co niepotrzebne na teraz (np.rzeczy zimowe itp) pochowane do kartonów. Wszystko z pokoju małej usunięte i przygotowane do malowania,czym ma się zająć w tym tyg.M. Już się nie mogę doczekać:)

Rano mlodego zawiozłam do przedszkola,zakupy zrobione,nawet lumpek zaliczone. Pranie się suszy,u nas piękna letnia pogoda, a ma być coraz cieplej. Wczoraj trochę się onosiłam jak ogarnialiśmy rzeczy na strychu,więc wieczorem padłam razem z Filipkiem:)

reklama
Ewaelinka - tulę Cię kochana. Musisz byś dzielna dla dzidzi. I jak nie ma wyjścia to leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry