Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewaelinka... Co do kwiatów to na pewno kupiłam hortensje, w których się zakochałam od pierwszego wejrzenia. Liczę na to, że się przyjmą bo wiem, że potrafią być kapryśne, a to dopiero moja pierwsza przygoda z nimi. Oprócz tego wzięliśmy jeszcze petunie i pelargonię. Mamy jeszcze jakieś takie drobniutnkie zwisające, ale nie pamiętam nazwy. Jak uporam sie z tarasem to wkleję jakieś foty. Najwięcej roboty mieliśmy z tujami, bo po zimo-wiośnie trochę się obsypały. Trzeba było je przeczesać i porządnie pozamiatać. A ze każda ma prawie 2 m wysokości a mamy ich 9 to trochę sie namachalismy. Do sadzenia zostały mi jeszcze poziomki i truskawki, ale to w najbliższy weekend bo obiecałam dzieciakom, że razem zrobimy. No i może jeszcze fuksje bym dokupila, bo w zeszłym roku tak pięknie i długo kwitła.
Co do rad kwiaciarnianych to słaba jestem i nic radzić nie będę bo ja dopiero zaczynam bawić się w to na wiekszą skalę. We wcześniejszych mieszkaniach to na ogół były 2-3 skrzynki i górowały niestety pelargonie lub bratki.
Jestem u lekarki ,,,po spacerze z psem cos ze mnie wyplywa wodnistegi nie sa to ilosci duze ale na papierze widac ,,,ctg juz za mna -skurczy nie ma ,a serduszko malesj slicznie bije -----zaraz sie dowiem czy to cos to normalne ,,,,,prosze o kciuki
Cześć. Melduję się po weselu :-) Pojadłam, potańczyłam...prawie zamknęłam imprezę, poszłam spać o 4.00, aż sama jestem w szoku...tym bardziej, że noc z piątku na sobotę miałam fatalną, mąż chciał mnie nawet na pogotowie wieźć. Poprawiny też zaliczone. Następna taka impreza już we trójkę
Mam nadzieję, że u Was po weekendzie wszystko w porządku, zabieram się za lekturę.
Witam się!
Ewelinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Może to tylko śluz? U mnie tez bardziej obficie się zrobiło od jakiegoś czasu. A z posiewu wychodzi "1"
Natkusia, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wyjście ze szpitala!!!!
Ja znów czekam na Pana od remontu, może skończy dzisiaj (jeśli tak to wkleję zdjęcia pokoiku Malutkiej).
Miłego dnia!
Ewaelinka - trzymam kciuki!
Natkusia za Ciebie też i nie przejmuj sie niefajna baba
Dziewczyny zaczelam chrapac.. ;/ moj M nie umiał przez to spać teraz czytam o tym w necie i pisze ze to rzez ucisk na przepone i zwerzone drogi oddechowe i moze tak potrwac do konca ciazy ehhh
Natkusia - kciuki na konsultacje. Obyś wyszła już do do domku do swoich chłopaków :-)
Ewaelinka - oby to był tylko sluz. Dobrze ze ktg wyszło bez skurczy. Trzymamy &&& i czekamy na wieści
misiura - fajnie że wesele udane
Kaspian - oby remont już sie skończył. Pochwal się pokoikiem
Martuśka - mój mąż tez czasem narzeka na chrapanie. Ale cóż my możemy z tym zrobic?
U nas niedziele minęła super. Bylismy ze znajomymi z Łazienkach, później grill. Wiki miała kompanke o pół roku młodszą, wiec bawiły sie i szlały, była też znajoma co w środę/czwartek będzie miała cc. A ja wyszłam do ludzi, pogoda ładna i od razu humor lepszy.
Miłego dzionka dziewczyny
Kurka Ewa trzymam kciuki co by to nic niebylo...
Amelia mi tylko pozycja na plecach zostaje bo na bokach Tomciowi się nie podoba i okropnie mocno zaczyna kopac. Podobnie mam juz z siedzeniem...