reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ewaelinka nie spodziewalam sie.. Sama dzis pisalam albo,Wczoraj, ze zas mi sie wiecej wylewa, prawie jakbym posikiwala a tanszyja u mnie niewiadoma.. Tyle, ze nie jest przezroczyste a taka biala Woda.. Bialawa.. To chyba dobrze no I skurczy nimam..
Kochana wypoczywaj to na prawde nie dlugo, zobaczysz ze zleci, jeszcze jak pomoc bedzie.
Co do sprzatania, sama mam taka fobie a jescze remont I czasem jest mi ciezko, jednak dla dzidziusia trzeba. No I masz nas, zaraz Cie tu czyms zajmiemy :-)

Natkusia czekam na wiesci Co u was :-)

Zapomnialam dodac, ze dzis mam ochote na paczusie hiszpanskie, ciasto juz sie chlodzi I zaraz bede zajadac, jak dokoncze.

Ostatnia edycja:
Anna mniam, leczo tez bym pochlonela. Smaki mi sie zmienily, nie liczac dzisiejszego slodycza to teraz mam faze salatek I warzyw, plus o dziwo nabial I oczywiscie bez zmian miesko :-)

lilith ja na ruzne smaczki mam ochote.Dzisiaj np nieodpuszczam worka z bulkami mlecznymi i masla.Juz 4 od rana pochlonelam.Fakt one malusie jak diabli ale wiadomo :) No i u mnie (czego normalnie przed ciaza nierobilam bo nielubie) jablka musze codziennie przynajmniej 4 zjesc :) truskawki,arbuz wczesniej pomidory ale musialam z nich zrezygnowac bo zgage mialam taka jak niewiem co.
A tak to codzien cos inne mi sie chce :) Snilo mi sie leczo wiec i leczo robie ale bez kilbaski bo niemam kilbaski ;(

Jablka tez jem codziennie, dokladnie 3 pociete I musza byc konkretne, zielone. Innych nie tykam. Wyjadam srodek a skorke odkladam do miseczki. Jem mimo zgagi. Faza arbuza za mna, teraz bym czeresnie zjadla.
Tak to leczo I ochota, na prostacka salatke, pomidor, papryka, cebula plus ogorek kiszony I Normalnie jadam tylko takie ale teraz bym to zalala jogurtem..
Najbardziej sie ciesze, ze mam za soba faze slodyczy, Tak to ciagle cos pieklam I sie dorobilam plusikow. Na szczescie to bylo chwilowe a dzis to nienwiem Co mnie Tak napadlo, ale nie bede zalowac jak usmaze I zjem :-)
Aa bulki juz przerabialam, z salami pycha Lub chrzanem I pomidorem mniam. Teraz mi zbrzydly :-)

Ewaelinka trzymaj się kochana,tak jak piszesz wszystko dla Księżniczki!!:)

Ja też z tych których ciągle siedzenie i nic nie robienie męczy. Dziś wyszło słonko,to aż mi korci żeby iść do ogrodu i coś przekopać,przesadzić :) Niestety za domem osuneła nam sie ziemia po tych ulewach....

Jeszcze dziś warsztaty Mamo To Ja..tak się na nie cieszyłam,a coś mi się nie chce dziś jechać do Krakowa..

Ja ze slodkim to mam tak ze tylko lody,lody o kazdej poze dnia i nocy.Raz juz sie rozplakalam mezowi o 3 ze niema lodow truskawowych w lodowce :D niewiedzial bidok co robic.
A czeresni bym pojadla u nas z drzew juz poznikaly a wsklepie za 250 g ja 5 euro niezaplace.Tak samo brzoskiwnie i nektarynki drogie jak diabli :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry