Sie witam w poniedziałek!

Fotosesja udała nam sie super, na efekty musimy poczekać troche, mam nadzieje, ze jeszcze w maju zobaczę fotki. Ale bawilismy sie swietnie. My to robimy u nas w domu, przyjeżdżają z całym sprzętem i tłem i godzinę to rozkładają. Ma to swoje, jak to sie mówi, plusy dodatnie i plusy ujemne

Ale zmeczylam sie strasznie, pod koniec cułam sie okropnie. Cała noc tez do doopy. Dobrze, ze to juz za mną. Dzis rano tez dałam sobie w kość, ale teraz leże i leżeć bede, zwłaszcza po newsach od Ewaelinki...
Widzę, ze temat jedzeniowy. Ja musze miec jabłka, ale to zawsze, tak jak lody.
Poza tym to teraz na bakier z jedzeniem, bo lepiej sie czuje jak mam pusto jedzeniowo. Ale tak nie mozna wiec jem co jest z nadzieja, ze sie jakos żarcie z dziewczynami dogada
I motoryzacyjny...
Domi - gratuluje zakupu, niech sie super sprawdza!
My teraz dołączając do rodzin wielodzietnych tez musimy cos kombinować. Akurat M zmienia auto, miał byc SUV, ale widzę, ze jak pies do jeza podchodzi do tego i mi juz wytłumaczył, ze na pierwszy rok to starczy duże auto, ale 5 osobowy sedan, jaki on by chciał, a za rok zmienimy moje kombi na suva
I od 2 miesięcy testujemy rożne auta, gdzie sie zmieszczą 3 foteliki i moj tyłek
Ewaelinka - trudno znaleźć kogoś kto chce tylko leżeć, czasem fajnie, ale tak cały czas i na rozkaz to każdemu psychika siada, bo to jest depresyjne i sprzeczne z ludzka natura. Nie rozstrzasaj tego w tych kategoriach, wiadomo, ze to nic fajnego. Poprostu potraktuj to jako zadanie do wykonania. Trudno sobie wyobrazić bardziej mobilizujący cel

I zrób wszystko co moze poprawić Ci humor - książki, seriale, maile do przyjaciół, nauka szydelkowania

Z tym stresem to błędne koło, mówią, ze bardzo szkodzi w ciazy, wiec człowiek sie jeszcze stresuje tym, ze sie stresuje, bo jak tu sie nie stresowac. Mam nadzieje, ze kilka dni spokoju pomoże Ci odzyskać równowagę.
Wierze, ze bedzie dobrze!
Ojaka - niezle z tym osuwiskiem, mam nadzieje, ze to nic groźnego.
Atana - a ja to jestem z tych co to moga w korku, a potem pol godziny szukać miejsca do parkowania

Chyba jednak musze przyznać, ze trudniej jeździć po centrum Krakowa niz Warszawy.
Natkusia - kciuki za szybkie wyjście do domu!
Miłego dnia!