reklama

Sierpniówki 2014

Ja w innej pozycji lezec niemoge.Na lewym boku nie bo automatycznie zaczyna bolec mnie serce i mam tak od kiedy jestem na nie chora a na prawym sie klade to maly zaczyna bardzo mocno kopac i nieda rady wytrzymac.Ja jak leze zawsze mam podlozone cos pod nogi albo sa one ugiete...

Amalcia ja mam poziomki od kwietnia.Niezapomniaj ze ja we wloszech :) kwitnac zaczely jak tylko skonczyly sie mrozne noce...

reklama
Ja chyba z tych nerwow przespalam pol dnia ,albo z tego magnezu :-/
Leze i patrze na ta kuchnie ktora mialam oproznic i plakac mi sie chce ----trudno ,moj m. Juz mi odpisal ze wstanie wczesnie i sie tym zajmnie (az mi sie nasuwa wizja zrobienia mu zdjecia hehehe)
W pudle nic nie ma :-(
Zjadlabym czeresnie ojjj zjadlabym takie ogromne czarne !!!mniam
Jeszcze raz Wam dziekuje za slowa wsparcia :-*
Natkusia trzymam kciuki zebys jednak szybko wyszla i ominal cie kolejny tydzien :-*

Aaa moja mala wazy juz 1059 -lekarka powiedziala ze waga ladna

A ja pospałam solidnie... moje dziecko będzie miało godzinne opóźnienie bo utknęli w korku w Augustowie...
No i gardło mnie boli :( nie planowałam ;)

Widziałyście na fb? DOMI urodziła! :szok:
napisała:

Dzisiaj o 12.05 przyszla na swiat Mia z waga 600g a o 12.06 Lilly z waga 900g, obie dziewczynki sa stabilne i plakaly przy urodzeniu. Ja juz lepiej sie czuje i za godzinke ide je zobaczyc.

Właśnie przeczytałam i od razu przykopytkowałam tutaj sprawdzić czy czegoś więcej tu Domi nie napisała.
Bo to raczej nagłe było. Grunt, że dziewczynki są stabilne. Teraz mocno trzymam kciuki, żeby rosły i szybko mogły z rodzicami iść do domu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry