reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Domi trzymam za Was kciuki!!!! Nie spodziewałam się, że to wszystko się u Ciebie tak szybko potoczy - zwłaszcza, że ostatnie prognozy na to nie wskazywały. Trzymajcie się dzielnie całą trójeczką!!! Dużo zdrówka!!! z całego serca Wam życzę szybkiego powrotu do domku i Błogosławieństwa Bożego choc nie wiem czy jesteś wierząca.... Niech tam wszystkie dobro do Was leci pełnym strumykiem i wszystko co najlepsze!

Powiem Wam, że ja jestem przerazona.. moja kolezanka z sali, inna kolezanka teraz DOMI eh masakra..
Dobrze, ze DOMI sie nastawiała i byla przygotowana..

EWCIA trzymaj sie!

Ja też w szoku. Wszystkie tu prawie byłyśmy pewne, że dociągnie do połowy czerwca. Trzymam mocno kciukasy, żeby dziewczynki zdrowo rosły i żeby jak najszybciej mogły cieszyć rodziców w domu.

Domi pisała w grupie sierpniówek, jak się nie dołączyło do grupy to nie ma szans na przeczytanie bo grupa zamknięta.

Dodała przed chwilą: Rano mialam usg i malej zaczal sie obnizac puls i miala kiepskie przeplywy, wyslali mnie na ktg ale lekarka powiedziala ze nie chce ryzykowac i musimy podjac decyzje wiec zapytalam ja co ona by zrobila na moim miejscu. Powiedziala ze najrozsadniejsze wyjscie to cc.
Przy cc powiedziala ze male napewno nie beda plakac a tu niespodzianka obie plakaly. Teraz sa podlaczone do respiratorow ale tylko zapobiegaeczo zeby sie nie meczyly i odpoczywaly

O szok!!!!
I to teraz jak sie wydawało, ze wieści coraz bardziej uspokajające.

Mia malutka taka... Dobrze, ze zdążyli ze sterydami.
Pod dobra opieka, a na pewno taka tam maja, dziewczynki dadza radę i latem bedą juz w domu z rodzicami.
Domi - duzo siły dla Ciebie, duzo siły dla dziewczynek, one juz nie raz udowodniły, ze sa waleczne i mocne, jak ich mama.
Niech dobry Bog ma cała Wasza trójkę w opiece!

reklama
Tez jestem w szoku, dobrze ze tu Natkusia nam napisalas, dziekuje.
Mia Strasznie malenka.. Jak pomyske, zemone dwie waza Troche wiecej niz moj.. Malenstwa.. Za to super, ze plakaly, ze Domi czuje sie dobrze I Ja tez z opisu rozumiem, ze nienjest Tak zle.

Co do nas, jestem zla.. Scan do dupy za przeproszeniem.. Jeszcze boli jakis Dostalam. Mam powtorke juz bezplatna w przyszla srode. Oczywiscie czesc zdjec, glownie raczek, nozek, siusiaka I Troche buzi wezme na tym kolejnym. Maly zas poprzecznie I do tego chwycil sobie pepowine I trzymal przed buzia.. Nic Widac nie bylo, Troche mi Przykro ale nanszczescie jest Wszystko dobrze I moze uda sie go zobaczyc pozniej. Wazy 1350 mniej wiecej Bo az z nerwow niempamietam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry