reklama

Sierpniówki 2014

Jestem w szoku :szok:. Aż ciężko uwierzyć że już jedna z nas ma swoje dzieciątka na świecie. Domi dużooooooo siły i wytrwałości. Niech dziewczynki rosną w siłę i niech Bóg ma Was w opiece.

reklama
wchodze a tu znowu takie wiesci.
O Domi przeczytalam juz na fb.
trzymam kciuki za kruszynki
Ewelinka oszczędzaj się, i leż dużo, robota nie ucieknie....choć doskonale cię rozumiem bo ja tez teraz usiedziec nie moge ,po tym remoncie, caly czas jest cos do zrobienia....dzisiaj popralam wszystko, generalnie posprzatalam synka pokoj, pomylam w calym domu podlogi i jeszcze wypralam lezaczek i inne rzeczy dla maluszka i teraz dopiero usiadlam....co prawda dobrze sie czuje ale jak przeczytalam co tu sie dzieje to ja juz stopuje:no: Ewelinka a ty w ktorym tyg jestes bo suwaczka nie masz?

Carine nie mam suwaczka bo jestem na telefonie a tu sie dodac go nie da ,,wedle OM 27 -a usg pokazuje 29

A teraz na wspolnej i przeprowadzka na gore do sypialni naniemiecka tv :-)

O rany jestem w szoku! Martwię sie o Domi dziewczynki. Oby tylko byly silne i szybciutko, ladnie rosly.
Domi zycze ci duzo, duzo sily i pozytywnego nastawienia, i wiary! Trzymam mocno kciuki za twoje kruszynki!!

Ewelinka trzymaj sie dzielnie w postanowieniu i nie ruszaj pupci z kanapy! Niech sie wali niech sie pali! Zdrowie ważne...!:-)

Ja nietety trochę sie dzis zdolowalam wynikami synka bo przez pomylke zrobili nam ten panel pokarmowy już chociaż nie zapłaciliśmy i wyszły nam przy mleku, bialku jaja, przenicy ślad alergenu jakoś tak... czyli podejrzenie alergii na te rzeczy. Dostaliśmy skierowanie fo alergologa i laryngologa bo ma podwyzszone Aso i ciagle cos w gardle kluje i odkrztusza...:-( Narazie nic mamy nie wykluczac bo alergolog musi potwierdzic, zbadać...ale boje sie takiej diety! Szczegolnie tej bezglutenowej!:baffled:

Angie narazie sie nie denerwuj ..poczekaj na opinie lekarza -napewno bedzie dobrze ,a z dieta bezglutenowa tez nie jest tak zle -w naszych czasach jest juz wiele produktow dostepnych i ceny juz tez maleja , ale o tym i tak nie mysl jeszcze - bedzie ok :*

Angie, spokojnie, czekaj na opinię alergologa. Z alergii dzieci też często wyrastają, więc nawet jeśli będzie musiał mieć dietę, to może nie na zawsze.

Ja też się zmartwiłam wieściami od Domi. Wystawiła zdjęcia dziewczynek na fb - to takie kurczaki małe :)

A moja mała chyba właśnie miała czkawkę - pierwszy raz to czułam dopiero :)

Oo moglaby tu tez wstawic :-)
Angie, nie panikuj. Jak pisze Kahaka dzieci wyrastaja z alergii. Nie wiem czy pamietasz Co z jud przechodzilam, od poczatku nutra plus derma I alergolog a teraz? Praaawie ok, czasem atopowe wyjdzie I tyle. W dodatku Ewaelinka ma racje, rzeczy kupic mozna sporo a I pycha przepisy sa :-) nie stresuj sie kochana :-)

U mnie Nadal te klucia w podbrzuszu, maly sie tragicznie Ulozyl I marze o nowym dniu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry