reklama

Sierpniówki 2014

Cześć.

Ja po wizycie, więcej na wątku wizytowym.

Na lunch poszłam do M i chyba miałam huśtawkę cukru, od wczoraj na czczo, potem końska dawka glukozy i dopiero posiłek. Spociłam się jak mysz, ale po kilku minutach się wyrównało i poczułam się świetnie.

Miałam jeszcze iść poszukać kilku rzeczy dla chłopaków, ale jakoś nie miałam juz ochoty. Załatwię to w przyszłym tygodniu.

Burza się rozhulała, pada i wieje.

reklama
ewelinka super wiesci,i piekna waga malej:-)

dziewczynki tak orientacyjnie ile mniej więcej dzieciaki na tym etapie przybierają w ciągu tygodnia?

ja cos próbuje sklecic w mojej pracy a wogóle mi to nie idzie.....oj ciezki kamień do zgryzienia mam

Ale Wy piszecie :szok:

CARINE na moim etapie dziecko powinno ok 200g tygodniowo :tak:

GWIAZDECZKA moi chłopcy przekrecali sie ok 26tc ale w szpitalu ze mna byla kobietka w 40tc umowiona na cc bo mały był poprzecznie a tu na Usg szok bo mały głowka w dół :szok: a 3 dni wczesniej miala usg i byl poprzecznie wiec wszystko jest mozliwe!

SIERPNIOWA super, wózek w koncu najwazniejszy ;-)

EWCIA super wiesci :-)

GAWIT ale czadersko z tym urlopem :tak: my mielismy jechac teraz jakos ale doopa z tego :-(

ANNA niezle z Twoja mama.. zabierzcie jej komputer!

KOTEK ojj ładne to :-)

MARTYNA oj to mieliscie pobudke :sorry2:

ASIOŁEK Ty to masz z tymi gościami ale dobrze bo przynajmniej czas leci :-)

Ja tez polecam tą mate co ANIELKA - rewelacyjna!

caltha ja od 3 msc..Mam strone tytułową, spis treści i bibiografie..teraz próbuje cele i problemy a nie idzie jakoś:cool2:wiec tez nie za wesoło:-) ksiazki trzymam juz od 3 msc i co msc przedluzam , a i tak nic nie pisze....ale obiecalam sobie po sesji chociaz pierwszy rozdzial trzasnąć, bo jak się dziecko urodzi będzie mniej czasu....

babcie na starość pogłupiały czy jak:confused: co to sie dzieje.. doba komputerów widze daje się wszystkim we znaki..chociaż moja tesciowa i mama od komputera daleko ale patrząc na inne można się za głowe złapać...

ja juz nie wiem co z tym moim brzuchem, wystarczy ze usiade , twardy jak kamien sie robi...ja sie zastanawiam jak ja na ten egzaminw sobote pojade:confused:

reklama
Ja melduję sie z łóżka. Leże bo brzuch cały czas twardy choć leże już 2 godziny... Wzięłam buscopan jak nie pomoże to biorę nospe i leże dalej. A truskawki w lodówce czekają aż ktoś dżem z nich zrobi. I chyba sie nie doczekają niestety. A dodatkowo to mi jakoś nie dobrze jest. Masakra !!! Sierpniu gdzie jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry