Witajcie !!!!!
Monia -ja tez myslalam ze moja mala jest poprzecznie bo kopniaki dostaje tak dziwnie ,a ona jednak glowka w dol :-/ ,,,a tych czasach w banku takie rzeczy to az nie do pomyslenia ,też bym usiadla i plakala
Fiufiu -milka truskawkowa hmmm mniam smaka z rana mi zrobilas ;-)
Ania biedactwo Ty moje :-* nie mam pomyslu co Ci doradzic na te gardlo :-( mam nadzieje ze dzis napiszesz ,ze jest troszke lepiej
Madison ja mam podobnie co do terminow -moj Oliver mial ternim na 20 lipca ,a urodzil sie dokladnie miesiac wczesniej 20 czerwca -takze pare dni i u mnie urodzinki ,pozapraszalismy juz pare ludzi i mam nadzieje ze stres (bo on zawsze jest) nie wywola u mnie porodu i nie skoncze na porodowce ;-) na szczescie zamowie catering i maz duzo pomoze -bo nie mam sumienia z tego zrezygnowac bo on na to czeka i juz odlicza
Caltha -jak ucho ?? Ja mialam zapalone 2 razy w zyciu i powiem szczerze "nigdy wiecej "
Kaspian -super ,ze masz wozeczek !!!!a gdzie fotka ?
No a z nowosci to tyle ,ze od jutra zostaje sama z mlodym ,,,moj ma okazje jechac do pl na zakupy budownicze ,kolega wynajal calego tira bo tez kupil dom i moj jedzie jako tlumacz i przy okazji zrobi zakupy dla nas :-) w pierwszej kolejnosci kupi szyby dobprysznica na dole !!!!podobno specjalnie dla mnie zebym sie w wannie teraz juz nie meczylam ...do tego materialy do wykonczenia ogrodu ,,,,ciesze sie bardzo bo to duza oszczednosc dla nas ,,,tylko mam stracha troche :-/ musze grzecznie przelezakowac te pare dni
No dzis kciuki za wizytujace !!&!!&!!
No i milego wstawanka :-*