reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

ja ze strachu aż zdjęcie z galerii wczoraj usunęłam jak napisaliście o tej dziewczynie co zdj podkrada.... co prawda to prawda na publicznym forum nigdy nie wiesz z kim piszesz.....Z innego przeniosłyśmy się z sierpniówkami na prywatne właśnie z takich wzgl.

już nie pamiętam kto wstawił linka do tego ciekawego artykułu o vasa previa. Warto o czymś takim wiedzieć ,ja nie mialam pojecia. dzieki:tak:

dziewczyny czy was też czasami boli brzuch i kręgosłup na tym etapie ciąży. U mnie wczoraj się zaczęło, jak ponad msc było dobrze , świetnie sie czulam tak teraz znowu czuje... wzielam no-spe i leże. nie wiem czy to normalne czy lepiej pojechać się zbadać na oddział???

reklama
Kahaka - przykro mi straszna tragedia :((

Martuśka - łącze się w bólu ..

Ewaelinka - tak myślałam , że u nas go nie będzie :)

Carine - mnie też boli czasem ale nie aż tak bym na oddział musiała jechać , po nospie zwykle przechodzi , a kręgosłup boli mnie praktycznie co dzień , pamiątka po pierwszej ciąży :)

Katrina - zapraszamy :)

U nas 10 stopni , czuć wiosnę :)

Do doopy.. miałam całego, dużego posta i mi zjadło :szok::wściekła/y:

W ogóle to cześć :-)

Rzadko bywam bo piękna pogoda i zajmuje się Michaśkiem a on potrzebuję dużo uwagi :tak: dzisiaj jeszcze urodziny teściowej to będzie wyżerka :-D

Ja KEEPLOVIN nie podejrzewałam (chyba jestem za bardzo łatwowierna :confused2:).. ma dziewczyna jakiś problem bo inaczej nie można wytłumaczyć.. I dlatego ja jestem za zamknięciem całego wątku po porodach :tak: będziemy bezpieczne a do tego czasu trolle się wykruszą :-)

IZIS moim zdaniem mniejsze w lepszej okolicy :-)

MAGDA mmm.. kiełbaski :-) piękna pogoda jest na grilla/ognisko :tak:

EWAELINKA proszę Cię nie pisz posta pod postem.. do tego jest funkcja EDYTUJ!

LILITH ale nasze dzieci mają już ponad 10cm :-) CRL jest liczone na USG ale dodaj jeszcze ok 5cm nóg :-)

KAHAKA przykre to :-( i to tak nagle..

MARTUSKA ja też mam taki ból.. więc chyba normalne :sorry:

MARTUŚKA zdrówka!

CARINE tak.. takie bóle to standard eh

KATRINA witaj :-)

a wiecie co.. dzisiaj zaczynam 17 tydzień :szok: o matulku ale ten czas leci !

Ja troszkę bez formy, ale i tak nie narzekam. Jak sobie przypomnę grudzień i styczeń...

kahaka - straszna historia, straszna.

linka dot ostrzeżenia to nawet nie klikam - ostatnio wszystko mi zostaje w głowie i strasznie męczy, jakaś przewrazliwiona jestem

Izis co do mieszkania to np dla mnie lokalizacja to mega wazny aspekt

Wczoraj byłam u mojej gin, pierwsza przytomna wizyta bez wymiotow i 15 min plakania w gabinecie, sukces! Lekarka, niezależnie od speca od usg potwierdziła mi 2 dziewczynki, choć mówi, ze uczą ich, ze z dziewczynkami to nigdy nie wiadomo do 18tc.

Co do ruchów to ja dałabym sobie reke uciąć, ze juz cos czulam/czuje, ale wczoraj lekarka mi powiedziała, ze mam oba lozyska na przedniej ścianie, wiec raczej nic z tego ;-) Najwcześniej ok 20tc.

A mnie kurcze jakies silne bóle dopadly w posladkach, ponoć ucisk z kręgosłupa. Bede musiała chyba jakiejś fizjoterapeutki poszukać, przecież to dopiero 13tc leci.

Witam na chwileczke,daje znac ze zyje, od czwartku siedze w domu I staram sie jakis wyleczyc. Niby odrobinke sie lepiej czuje Bo kaszel juz sie odrywa. Poztaram sie zajrzec na dluzej w poniedzialek. Trzymajcie sie cieplutko.

Cześć dziewczynki , wczoraj byłam u endorkynologa z wynikiem i jest ok , a potem do koleżanki wpadłam na plotki ;)

Jeśli chodzi o bóle w krzyżu to ja mam często i na początku leżenie pomagało ,a teraz jak się rozchodzę to mija dopiero ;)

kahaka - zaraz doczytam co za smutne wieści bo na razie nie cofałam się wstecz.

Pozdrawiam i dużo zdrówka , jutro pyknie mi 15tc ,a we wtorek wizyta już nie długo ;)

Kahaka - przykro mi (*) , trudne chwile przed jego rodziną.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja mam lozysko na tylniej scianie i to 2 ciaza wiec podejzewam ze jest to mozliwe. Nie czuje tego ciagle i nawet nie codziennie tylko raz na jakis czas i jest to chwilowe i wewnatrz tylko. Pamietam jak z malym pierwszy raz poczulam to wtedy maz przy mnie byl...ogladalismy film i jak przylozyl reke to tez poczul:tak:. Nie pamietam ktory to byl tydzien ale na pewno przed 20 tym.
Qrcze tak mnie korci zeby dzis siwulce zafarbowac! Jutro znajomi wpadaja, za tydzien mam urodziny i tak to zrobie. Troche mam pietra. Mam w domu tylko farbke zwykla nie taka bez amoniaku i chcialam ja zuzyc...Poczytalam o farbach i pod pewnymi wzgledami te bez amoniaku sa gorsze bo sie te sole jakies dluzej utrzymuja i nie wyparowuja tak jak amoniak. Trudniej sie wyplukuja. Z drugiej strony amoniak moze szkodzic dziecku!? Aaa nie chce mi sie lezc do rossmana!
Do fryzjera musze też pójść w tym tyg. Juz patrzec na siebie nie mogę:eek:

Do góry