reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Kaci śpi. Antek cycuje. On tak słodko mruczy jak je. Co łyk to takie mrukniecie <3
Antek od 7 do 12 nie spał i cycolił co chwila. Czyżby kolelejny kryzys w 6 tygodniu?

Dziś zaliczylismy spacer na lody i plac zabaw z Kacim i Antkiem.

Madison- nieładnie,ale ciut Ci zazdroszczę tej pomocy... U mnie niby wszyscy blisko- moi rodzice,mama o siostra m,moja siostra a pomocy 0. Ale w sumie chyba już przywykłam.
Zainspirowałaś mnie i jutro całą rodzina jedziemy do zoo :-) to może ostatni ładny weekend,więc trzeba to wykorzystać.

reklama
Dziękuję za życzenia :)

LILITH, Gwiazdeczka jeszcze nie urodziła, jest juz po terminie i już nieźle sfrustrowana i zmęczona. Dopiero w środę chyba mają jej wywoływać.

Dziewczyny podpowiedzie mi co robic, moj maly od 3 dni ciagle wisi na cycku, co chwile sie domaga, czy on sie nie najada moim pokarmem? Sciagnelam dzis mleko do buteleczki i zauwazylam ze warsta tluszczu to cieniutka kreseczka a reszta to ta woda. Juz niewiem co robic czy wysylac m po mm zeby go troszke dokarmic? Ja od dzis staram sie jesc duzo.

Moja mala jestttt dzis marudna jak stary lac!!!!!!!

Padam ,wlasnie zasnela mi na rekach i wole sie nie ruszac:-/

M. Juz jest fit i wlasnie robi kolacje -zapachy takie ze az mnie skreca ....

Dzis ma 14 dni. Ja wlasnie caly czas sobie powtarzam ze uda mi sie, ze do tej pory jadl i bylo dobrze. Ale jakos sie boje sie ze sie nie najada :/ ciagle placze, ciagle cycek, siedzi 40 min na cycu a za godzine znowu sie domaga i znowu 40 min karmienia :/

Bo to małe dziecko jest :-) widać ma taką potrzebe i trzeba mu ja zaspokoić. A karmienie siedzi w głowie. Dając mm gdy masz pokarm kopiesz pod sobą dołek więc niech m w czymś pomoże w domu i nie idzie po mm a Ty karm :-)

reklama
A ja się dzisiaj wkurw**** pisze do was z zsamochodu w polu. Wyszłam na spacer z Inką,a chłopaki zrobili taki sajgon,że tylko dałam Jasiowi irenę na ręce i pojechałam.powiedziałam,że do domu nie wrócę poko nie będzie lsnic,choćby to miało być za 3 dni. Sobie że mnie kuchtę zrobili....a ja sie nie dam. To teraz czekam. Do ludzi nie wyjdę,bo mam na sobie strój typowo domowy i laczki ;-) bez komentarza dosłownie.

Do góry