reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
To co zrobiły dziewczyny jest bardzo słabe, ale świadczy tylko o nich i o tym, że nic nie straciłyśmy. Selekcja ludzi jak za faszystów. Nie rozumiem czegoś takiego albo idziemy wszystkie albo żadna nie idzie, a jak już ktoś chce dostęp powinien być dla każdej bo one na pewno nas czytają. Kij tam dla mnie z wami jest fajnie :) Młode dziewczyny, ze świeżym podejściem do macierzyństwa, polubiłam was i nie ma dnia żebym tu nie zajrzała :p
Z ubranek również mogę polecić F&F z Tesco, wybieram się bliżej dnia dziecka może zrobią jakieś fajne promocje to kupię już troszkę większe rzeczy, lidlowskia marka tez jest ok, pepco trzeba sprawdzać dotykając, niektóre ubranka dorównują firmówkom a niektóre niestety po 2-3 praniach pójdą do kosza, ale maluszki tak szybko rosną, że nawet tych dwóch trzech prań nie zdążymy zrobić :) Wiele marek organizuje promocje, wyprzedaże i wtedy można kupić ciuszki dużo taniej niż pierwotna cena :) Miłego dnia dziewczynki :p
Anka ja już cześć uprałam i uprasowałam, bo miałam sporo łupów ze sklepu z odzieżą używaną ale nie wiem czy nie będę musiała powtórzyć tych czynności jeszcze raz. Wózek planuję odświeżyć gdzieś w lipcu.

Czyli widze ze wiekszosc te same marki wybiera:-)
Ale dzis jestem podekscytowana bo ide do szkoly na dzien mamy :-) milego dnia

p19uskjo48pd7kto.png

Ostatnia edycja:
Witam was z centrum chaosu :D srodek przeprowadzki... dzis pod wieczor idziemy z mezem na wieczor informacyjny do szpitala i oprowadzanie po oddziale, mam tez nadzieje ogarnac wkoncu polozna ktora sobie wybralam :) jestem bardzo ciekawa jak to wszystko wyglada, nigdy nie bylam nawet na polskiej porodowce, o niemieckiej nie wspominajac :D

Hej :)

Ja się zabieram za pranie i prasowanie w lipcu. Teraz czeka nas przeprowadzka wiec nie będę tutaj już tego robić. Myślę że do 5 czerwca będziemy już na swoim :)

Co do ubranek mam sporo z cubusa przywiezionych. Pepco wydają mi się ok a moja siostra twierdzi ze rozciągają się te które są na zakładkę :) nie na guziczki. Ale ja jeszcze nie testowałam to nie wiem :)

W upały czuje się ok . Myslslam ze będzie gorzej.

p19udqk3i1x6xig4.png

U nas kolejny dzien deszcz i zimno. Nie narzekam bo tylko przy rakiej pogodzie jestem w stanie cos zrobic jak sie robi upalnie to najchętniej tylko bym lezala i wcinala zimnego arbuza. Ten moment też pewnie nadejdzie ;) tymczasem juz mam wszystko wyprane wyprasowane w szafkach. Tylko czekac na rozwarcie [emoji16]

hellevoet hmm to co ty na zachodzie polski mieszkasz ze taki chlodek masz? czy za granica? na upal faktycznie dobry arbuz, smaka narobilas chyba wysylam swojego :D wyprasowane juz masz? nie pokurzy sie itp do sierpnia?

mamakulka ja myslalam zeby koniec czerwca bo w sumie w lipcu mozemy juz rodzic donoszone dzieci

nati de daj znac jak to wyglada w szpitalu, tutaj nie ma takiej mozliwosci z tego co mi polozna mowila

niunia powodzenia na szkole, mi sie bardzo podobalo :)

Ja też jakoś koniec czerwca, początek lipca będę prać, bo i tak czekamy na komodę i regał, bo w szafie już nie upchnę dla dwójki maluchów ;) Ale ostatni miesiąc leżę i nic nie robię, taki plan bynajmniej.

Kamcia, chustowanie jest super :) Na początek polecam chustę elastyczną, nie jest droga, a łatwa w użyciu. Potem można sprzedać za niewiele mniej, a zobaczysz czy Wam się spodoba.

No ja pewnie jak się już przeprowadze to będę to robić. Na tę chwilę twierdzę , że lipiec ale pewnie będę się nudzić hehhe

A ja bym zjadla młoda kapustę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry