To co zrobiły dziewczyny jest bardzo słabe, ale świadczy tylko o nich i o tym, że nic nie straciłyśmy. Selekcja ludzi jak za faszystów. Nie rozumiem czegoś takiego albo idziemy wszystkie albo żadna nie idzie, a jak już ktoś chce dostęp powinien być dla każdej bo one na pewno nas czytają. Kij tam dla mnie z wami jest fajnie

Młode dziewczyny, ze świeżym podejściem do macierzyństwa, polubiłam was i nie ma dnia żebym tu nie zajrzała

Z ubranek również mogę polecić F&F z Tesco, wybieram się bliżej dnia dziecka może zrobią jakieś fajne promocje to kupię już troszkę większe rzeczy, lidlowskia marka tez jest ok, pepco trzeba sprawdzać dotykając, niektóre ubranka dorównują firmówkom a niektóre niestety po 2-3 praniach pójdą do kosza, ale maluszki tak szybko rosną, że nawet tych dwóch trzech prań nie zdążymy zrobić

Wiele marek organizuje promocje, wyprzedaże i wtedy można kupić ciuszki dużo taniej niż pierwotna cena

Miłego dnia dziewczynki

Anka ja już cześć uprałam i uprasowałam, bo miałam sporo łupów ze sklepu z odzieżą używaną ale nie wiem czy nie będę musiała powtórzyć tych czynności jeszcze raz. Wózek planuję odświeżyć gdzieś w lipcu.