reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ja wlasnie poslalam po arbuza jestem glodna i jakos nie mam ochoty na cokolwiek innego tak sie ugrzalam przez sen, mam okna od wschodu, 7 lato tu mieszkam i zawsze przez jesien zime wiosne zapominam o tym koszmarze - nie da sie spac tak jest goraco

Ale zrobiliście mi ochotę na tego arbuza. Chyba tez się wybiorę na zakupy.
Jest tak gorąco a córcia dostała rowerek i całe dnie chce być na dworze i jeździć, a ja za nią nie nadążam. Wczoraj tak się nabiegałam, że w nocy brzuch mi się napisał, ale może przynajmniej waga zastopuje.

hej dziewczyny! Udało mi się zrobić krzywą cukrową! :D jestem przeszczęśliwa :D jak czekałam na przystanku na autobus to dosiadla sie obok staruszka, zaczęła zagadywać a potem wyciągnęła z kieszeni czekoladowe cukierki i zaczęła do mnie krzyczeć ,,bierz!" Ja że nie dziękuję ale nie dała się przekonać więc wzięłam i zjadłam nawet :D
Co do zamkniętego forum to nie komentuje za bardzo bo chyba nie ma co. Dziwna sytuacja że polowa zniknęła bez słowa i tyle. Mi tam jest tutaj dobrze i zostaje :D
Ja planuje prać i prasować jak już komodę będę miała czyli końcówka czerwca :) w szufladach ubrankom nie powinno sie nic stać, zestawy do szpitala zapakuje w reklamówki oddzielnie by nie pomieszać i mieć gotowe. A łóżeczko pościele na koniec lipca :) nie mogę się doczekać kiedy je kupie i będzie już cieszyć moje oczy w sypialni :D
mój mały po glukozie przebiera nogami jak szalony! Pół brzucha mi faluje :)

cukier mu skoczyl :D super ze sie udalo, czekamy na wyniki

a ty mika nie slyszalas zeby od obcych slodyczy nie brac? :D

Papercut - właśnie mi przypomniałaś tą zasadę:D ale ta babcia była taka fajna że na pewno nie była mordercą :D poza tym, żyje wiec jest dobrze ;)

tak z innej beczki, co robicie dziś na obiad? Szukam natchnienia bo mi się pomysły pokończyły na tego mojego wybrednego męża ;) a jeszcze w tym gorącu kompletnie odechciewa się jeść to utrudnia zadanie.

wczoraj leżymy i oglądamy film, 23 to już prawie spałam a D do mnie że zjadłby kanapki z dżemem i serem i że juz od godziny o tym myśli i nie zaśnie bez tego :D a myślałam że to ja jestem w ciąży :D

Papercut ja mieszksm w holandii i tu niestety zimno teraz jest.
Ciuszki mam w szufladach recznikiem przykryte nie sadze zeby sie zakurzyly [emoji2] a jak tak to sie druga runde zrobi

PIEROGI i to jeszcze z takim nadzieniem. Zaraz mi jezyk do d....ucieknie. normalnie slinie sie do telefonu teraz. Szkoda ze u nas twarogu nie mozna kupic. [emoji23]

Ja to dzis zupe ogorkowa robie bo strasznie chce mi sie czegoś kwasnego. Do tego kompot z rabarbaru mniaaam

reklama
Do góry