Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzwoniłam do szpitala, oczywiscie dla niech to nie jest sytuacja awaryja, ale kazałam im to sptrawdzic i mam za godzinę byc w szpitalu. Zobaczymy czy w ogóle cos mi zrobią.
Dzisiaj czysto, wyglada jakby to była jednorazowa akcja, ale wole sprawdzic czy szyjka ok i czy łożysko sie nie odkleja.
Odezwę sie jak będę wiedzieć cos wiecej
Aniolkowa trzymam kciuki
Ja tesciowej nie skladam zyczen bo mayke ma sie jedna :-) za to moja jest daleko i tylko skype nam zostsje:-) milego dnia dla wszystkich
Tylko ja jedna skladam zyczenia teściówce ? mówie do niej mamo, chociaż wiadomo że dla mnie mamą nie będzie. Generalnie mamy dobry kontakt, zobaczymy czy nie będzie mi się do dzidzi wtracać, bo ja bardzo nie lubie jak ktoś mnie poucza i swoje mądrości sprzedaje. Szczególnie że do sposobu wychowania/żywienia/podejścia do życia mojej teściowej mam wiele "ale", z tym że jej tego nie mówie - nie moje małpy, nie mój cyrk dobrze że nie mieszkamy blisko, bo nie chciałabym żeby mnie odwiedzała jak ją najdzie ochota