W przychodniach, które mają umowę z NFZ leczenie kanałowe dla kobiet w ciąży i w czasie połogu jest refundowane we wszystkich zębach. Link do: Leczenie stomatologiczne | Ministerstwo Zdrowia punkt nr 9
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak Twoj brzuch dalej twardnieje?? Pytam bo masz dzisiaj lekarza I jestem ciekawa co powie. Mnie boli Od paru dni I biore nospe a wizyte mam dopiero w piatek.Anpio, za dużo masz rzeczy na głowie, podziwiam Cie ze i tak tyle wytrzymujesz. Budowa domu to jest mega stres a jeszcze małe dziecko i ciąża ...
Dasz radę, ale nie bierz wszystkiego na siebie, daj sie każdemu wyręczać :-). Pisz jak Ci zle, po to tu jesteśmy [emoji6]. Tak wogole to sierpniowki nam sie super rozwinęły i dużo sie u nas dzieje, mimo ze spora grupa nas opuściła i poszła na zamknięty. Jak zerkam czasem na inne miesiące to tam takiej aktywności nie ma [emoji3]
zrobiłam w ciąży już 1 ząb I jeszcze jeden mi został. nawet byłam zapisana, ale tak się tego dnia fatalnie czułam, ze nie poszłam... I kamień mam do ściągnięcia.

będzie wstawała w nocy 
mam nadzieję, zę się uda. tylko troche prasowania mam.
Z facetami tak juz bywa. Ja ostatnio tez mam ze swoim spiecia, mam wrazenie, ze Nie rozumiemy sie. Wczoraj mu powiedzialam, ze rozwiode sie z nim, a on mowi, ze on ze mna nieanpio mika dobrze, ze nie tylko u mnie nastrojowo srednio, zawsze razniej jakkolwiek nieuprzejmie to brzmi
anpio moze po prostu bardziej do przodu niz do gory kopie? moja jest glowa do gory i kopniaki czuje na samym dole, kolo pepka duzo lzejsze szurania a powyzej to juz w ogole nic
mnie tez te podpaski przerazaja, ale sie bedzie lalo...
mika, moze lepiej zeby d zagail to w koncu jego mama.. a stac ja zeby sobie samodzielnie mieszkanie ogarnac? teraz spodziewacie sie dziecka jeszcze ta firma.. moze trzeba zaczac sugerowac, ze pomieszczenie, ktore zajmuje jest wam niezbedne, albo przeniesc ja do salonu to sie zniecheci? nie wiem, gorzej jak kaski nie ma
ja sie ze swoim nie dogaduje wszystko sie wali, ostatnio wszystko widze w ciemnych barwach, nie wiem jak to bedzie pozniej.. problemy finansowe, ten odwala niewiadomo co, powoli mam dosyc, chyba jakbysmy nie spodziewali sie dziecka to bym go pogonila, a przynajmniej dzisiaj tak uwazam, biore tez poprawke na hormony..