reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Okasia- pisze jak było... teraz też wymiotuje ale dużo mniej nudności też mi dokuczaja... Ale czuję się lepiej niż w ciąży z Ami... wtedy naprawdę nie jadłam... A Ty coś jesz?

Napisalam posta i wyszlam niechcący z aplikat ....shit ....
Przepraszam ale odniose się ogólnie ....
Współczuję wam tych mega mdłości, mnie za to targalo podczas jazdy samochodem nie mialam jak zjechać nawet i modlilam się coby nie .... udalo się ...

Za to mocno bolal mnie jajniki az mi noga dretwiala .... martwi mnie to .... wzielam 2 no spy forte i przeszlo aczkolwiek czuje cale podwozie ..... mialyscie tak?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Dziewczęta czytam Was codziennie ale jestem taka zrypana po pracy, że już nie mam siły pisać..
ISIOREK i KROPKA czy Wy mieszkacie w Pruszczu Gdańskim??
AAAAAAAAAAA ja też!!! :-)

Hej kochane mam na imię Marta jestem szczesliwa mamą prawie 7 letniej córeczki i mojego ukochanego aniołka (*) no i spodziewam się kolejnego brzdąca :) wizyte mam dopiero na 23.12 więc muszę jeszcze trochę poczekać żeby zobaczy to maleńkie cudo. Witam Was serdecznie i mam nadzieję że miło spędzimy te miesiące razem na pogaduchach i nez nerwów.

Witaj niunia! ja też mam wizytę 23.12 :-)

Oj to nie mogli wczesniej sie odezwac o tej ospie? :/
A ty nie na l4? Z takim samopoczuciem to chyba ciezko w pracy?

Mi za to chce sie plakac. Pgladam zdjecia - placze, ogladam film - placze. Patrze jak moj Fifi sie bawi tez mi sie chce plakac. Masakra jakas :/

Ja też tak mam - wczoraj oglądałam KOPCIUSZKA (tegoroczny film) połakałam się na nim z 15 razy, wręcz szlochałam!:crazy:

reklama
Jolcia, nic nie jem, bo nie mogę nazwać posiłkiem połowy kajzerki na cały dzień czy jednej trzeciej serka fantasia czy wiejskiego. Przyznam, że oszczędności na zakupach są niesamowite :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry