reklama

Sierpniówki 2016

Mika to niezłe jaja z tą paczką :-/ ciekawe czy odp :-P teraz powinna Ci wysłać od razu drugą paczkę. Ja też mam z allegro dwie koszule do karmienia i podobno mam mieć 3 tak mi mąż rano mówił.
Torby jeszcze nie zaczęłam pakować, jeszcze kilku rzeczy brakuje...

reklama
Ja tam nie kupuje tych do karmienia bo jakn dla mnie są totalnie aseksualne[emoji14] kupie w pepco na ramiaczkach za pietnache i cycek tez idzie wyjąć bezproblemowo :) Ja mam z mężem sale osobna po porodzie i podczas tez wiec nie będzie krepacji.

Igi 34 tc [emoji173]

Ja właśnie z powodu ud wole sukienki, bo w legginasach wyglądam okropnie, na dodatek mam problemy z kolanami, przez co do prostych nie należą:(

azamamew po porodzie noworodki też zwykle odsypiają trudy porodu, lecz zdarzają się wyjątki. Rodziłam w nocy, więc mąż długo nie został. Ja mojego syna miałam non stop przy sobie na łóżku, położyli mi go zaraz po przewiezieniu na salę, a ja bałam się usnąć, potem padłam nieprzytomna i jak się obudziłam po 2 godzinach snu, to byłam przerażona, że mam dziecko obok siebie ;), dobrze że go nie zgniotłam, bo naprawdę byłam nieprzytomna. Jak szłam pod prysznic (łazienka była na korytarzu), to prosiłam współlokatorkę, by po mnie przyszła w razie jakby synuś mocno płakał, a jak ona szła, to ,,zerkałam" na jej córę. Nie miałam potrzeby oddawać syna do położnych. Po porodzie sn ma się takiego kopa, że można góry przenosić (adrenalina tak działa), natura tak to skonstruowała żebyśmy dały radę :). Ja przez 3 doby pobytu w szpitalu spałam łącznie 3 godziny i sobie poradziłam, chociaż najtrudniejszy był pierwszy prysznic parę godzin po porodzie, upadłam pod prysznicem, bo straciłam bardzo dużo krwi, więc położna stała pod drzwiami i mnie pilnowała :) Teraz na pewno zadzwonię po męża jak będę gotowa iść pod prysznic, no chyba że nie będę taka wyczerpana jak ostatnio :)

Mam dość na dziś, nie dość że spałam tylko 3h. Potem 2h latałam po sklepach, to nasmażyłam kotletów mielonych dla całej armii i zrobiłam gołąbki bez zawijania na 2 dnia, bo mąż chciał, a miałam zamrożoną wielką pakę mięsa mielonego. Do tego ten upał i duchota.

Ja już chciałam zacząć pakować torbę do szpitala ale nie dotarły moje koszule do karmienia....babeczka co sprzedaje na allegro miała ,,urlop" do 21, zamówiłam 9 i byłam przekonana że może późno wysłać ale wczoraj już napisałam do niej e maila z zapytaniem czy wysłała a ona że tak i że paczka ma już status doręczonej....Ja w szoku bo nawet awizo nie dostałam (polecony priorytet) podała mi numer przesyłki, faktycznie doręczony ale do miejscowości Lewin Brzeski gdziekolwiek to jest, z Ełkiem nic wspólnego nie ma. Albo pomyliła numer przesyłek albo adresy. Nie wiem jakim cudem bo na allegro mam dobry podany :( Napisałam jej by mi wyjaśniła o co chodzi i jak na razie brak odpowiedzi od wczoraj, jestem taka wściekła, wczoraj myślałam że zaczne już ryczeć...

Jeśli zależy jej na dobrej opinii to coś z tym zrobi, bo przecież to jej błąd. Jeszcze mamy czas się spakować, więc na spokojnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry