reklama

Sierpniówki 2016

Papercut do Ciebie mam jeszcze pytanko, Ty chyba kupowałaś córeczce jakąś sukieneczki, tak mi się wydaje, ze pisałaś o tym, mamy zbliżony termin porodu, w jakim rozmiarze kupowałaś?

reklama
Ja wyparze przed użyciem, to raczej chwila. A zastanawiam sie czy brać butelkę do szpitala np do podania glukozy dziecku, co radzicie? Sesje najlepiej zrobic miedzy 32-35 tyd tak moja fotograf powiedziała. Jak u nie było to sa około 2 godziny "pozowania" i trochę to meczy;)

Basia rozumiem Cię, ja też mam gorsze dni czasem.

Dziewczyny napisałam w wątku wizytowym o mojej wizycie. Nieciekawie :-(

Anzamewspółczuję je sytuacji z tesciowa. ja rodzilam synka wieczorem i mąż jakiś czas był ze mną , ale po 22 go wygonily. Przyszły położne raz czy dwa w nocy, pytaly czy dać glukoze, przebrały, ale żeby wzięły małego to chyba nie było takiej opcji. Ale ja Ci powiem, że z emocji i szczęścia to ja nie mogłam spać, dopiero rano mi się udało usnąć.

Miłego dnia :-)

Hej dziewczyny!
U mnie też jakoś depresyjnie, czuje taką bezradność, bo tyle chciałoby zrobić , a tu kondycji brakuje ;) No i przede wszystkim ta waga :(, +13 kg, 73 kg przy wzroście 160 cm. Nogi, ramiona to u mnie też jakiś koszmar. W te upały jak wskoczyłam w sukienkę , okazało się że przy chodzeniu obcierają mi się uda :-/ Kombinuje jak temu zaradzić, bo 9 lipca wybieramy się na wesele. Sukienka już kupiona :) Szaleć na parkiecie na pewno nie będę, ale jednak chciałabym się czuć komfortowo. Mam tylko nadzieje, że monstrualnie nie spuchne ;-) bo mnie rodzina nie pozna.

Zrobiłam sobie zamówienie w aptece internetowej, część ubranek wyprana - czeka na prasowanie, wózek
i fotelik po starszym wymyte- odświeżone , pokoik przygotowany, trochę rzeczy zostało mi do kupienia - ale to też załatwię przez allegro ( przewijak, laktator, niania elektroniczna, pieluchy tetrowe, ręczniki, przecieradła, itp)

Ja torbe akurat mam :-) ale pokój nie gotowy, ciuszki też nie wszystkie ogarnięte, dobrze, że chociaż część poprałam już.

Sesji ciążowej nie chcę, ale taką noworodkową - rodzinną to na pewno zrobimy :-)

Hejka! Ja dziś wizytuje u mamy, przy okazji spędzę z moją bratanicą bo ostatnio mało czasu jej poświęcam.
O pojemniku na smoczek nie pomyślałam nawet! Ja też wyparze wszystko przed użyciem. Butelki mam dwie małe ale chcę jeszcze jedną dr Brown's

Ja może sesyjke amatorska w tym tygodniu sobie zrobię, mąż ma mieć wolne to można się bawić :p
MammyBlue też mam ten sam problem z udami, dlatego rzadko noszę sukienki...preferuję tuniki i leginsy, ale wiadomo na wesele to kiepski zestaw.

Azamamew też by mi się ciśnienie podniosło w takiej sytuacji. Eh i jak tu się nie denerwować w ciąży :-P

reklama
Ja już chciałam zacząć pakować torbę do szpitala ale nie dotarły moje koszule do karmienia....babeczka co sprzedaje na allegro miała ,,urlop" do 21, zamówiłam 9 i byłam przekonana że może późno wysłać ale wczoraj już napisałam do niej e maila z zapytaniem czy wysłała a ona że tak i że paczka ma już status doręczonej....Ja w szoku bo nawet awizo nie dostałam (polecony priorytet) podała mi numer przesyłki, faktycznie doręczony ale do miejscowości Lewin Brzeski gdziekolwiek to jest, z Ełkiem nic wspólnego nie ma. Albo pomyliła numer przesyłek albo adresy. Nie wiem jakim cudem bo na allegro mam dobry podany :( Napisałam jej by mi wyjaśniła o co chodzi i jak na razie brak odpowiedzi od wczoraj, jestem taka wściekła, wczoraj myślałam że zaczne już ryczeć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry