Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anezram, to dobrze że Cię wypuścili i sobie pozałatwiasz jeszcze sprawy niedokończone. . Ale miałaś przygodę w tym szpitalu. Trzymam kciuki aby wszystko dobrze sie potoczyło. W sumie każdy dzień dłużej w brzuchu to lepiej dla dziecka.Cześć dziewczyny wczoraj mnie wpuścili. Magnez mi nie pomógł dostałam 2 dawki sterydów. Jakąś mega mocną kroplówkę i stwierdzili że jak mam skurcze po tym to nie ma sensu mnie podtrzymywać. Szyjka się nie rozwiera (na szczęście mam podobno jakąś grubo ścienną) to mam iść do domu i poczekać. Oni są zdania że nie będą tego hamować bo mały duży i nie widzą sensu. Więc mam się zgłosić jak skurcze się nasilą lub wody odejdą lub dziecko będzie mega żywe. I od razu będzie cesarka.Mam nadzieje że uda mi się maluszka jeszcze przytrzymać. Chodź skurcze mam prawie przez połowę dnia ale jeszcze nie tak silne jak miałam w szpitalu. Muszę po dopinać wszystko do końca. Nie mam jeszcze paru rzeczy dla synka więc super że mogłam wyjść niż tam leżeć. Dziękuję za miłe słowa
buziaki