Mika06 - ilośc mleka nie zależy od wielkości piersi

także spokojnie, nie masz się czym martwić.
jednym rosną, innym nie rosną, a I tak karmią rok I dłużej.
Mayumi - a co na to m? panowie zazwyczja lubią większe piersi

mi tam zawsze rosną, więc już się przyzwyczaiłam. przed ciążami miałam B, a potem to już różnie, az do H.
treba się na pewno w dobre staniki zaopatrzyć. niestety ciąże I karmienia masakrują piersi... też bardzo żałuję że nie mam już takich ładnych I jędrnych jak kiedyś...
sierpniowka - tragedia z tą angielską służbą zdrowia...

strasznie współczuję.. ja bym się bała rodzic za granicą, szczególnie własnie w anglii, bo tam się najmniej przyjmują.
moja siositra rodziła w hiszpanii rok temu I bardzo dobrze wspomina, jakoś się tam przejmowali I wszystko było ok.
jaspis - jeszcze troche masz do terminu

tak jak ja. też się już nie mogę doczekać, ale trzeba cierpliwie czekać.
moje dzieci się specjalnie nie spieszyły na świat, więc na pewno do terminu donoszę (tak stawiam

)
mam tylko nadzieję, że nie urodzę we wrześniu....
I jednak mały zdecyduje się wyjść sam.
my wczoraj zaliczyliśmy wesele naszych przyjaciół

było bardzo fajnie.
dużo nie skakałam, bo ani sił nie mam, ani nie chciałam wyskakać małego na tym weselu

poza tym ostatnie 2 tygodnie skupiliśmy się na przemeblowaniu mieszkania I przygotowaniach, bo dzieci były u dziadków. w końcu torbę przygotowałam, ubranka, fotelik, wózek uprałam. łóżeczko bratowa mi przywiozła, chociaż jeszcze nie złożone, ale to m zrobi jak będę w spzotalu dopiero, nie będę sobie wcześniej mieszkania zastawiać. no I wyprawkę szkolną I przedszkolną musiałam już przygotować.