sierpniowka
Fanka BB :)
Ja też odstawie po pół roku mam nadzieję, karmie bo to zdrowsze ale najchętniej dałabym butle [emoji1] mój zasnął więc i ja spróbuję na trochę [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Igi słodki :-)
Ja nigdy nie paliłam.
Męża mi chwalą w szpitalu.
Tylko jak mój syn może mieć wyniki z wczoraj kurde podwyższone skoro nic mu od kilku dni kurde nie pobierali do cholery? Mówię lekarce a ta że mają takie i już. i jeszcze lekarza nam zmienili bo tamta wyjechała.
My już krew mamy pobrana. Ja z dłoni. Skoro nas bolało to jak cierpi Filip jak go kłują po 4 razy na raz? Właśnie jest w zabiegowym z mężem. :-(
Ja jak byłam w szpitalu to pomylili wyniki dzieci. Dziewczyna która miała wyjść do domu dowiedziała się że jej syn ma źle wyniki, przeplakala pół dnia, a następnego wyszła bo okazało się że już ma dobre, tylko zastanawiałam się jakie wyniki dostało dziecko to faktycznie chore. Masakra jakaśJa to sie zastanawiam skąd mają wyniki jak mój syn nic nie miał robione. Taki burdel mają? Czy pomogą to wątpię. Nastawiaja się na tą chorobę i nam już krew na zgodność biorą w razie późniejszego przeszczepu. żadnego leczenia typowego do swojej choroby nie ma. A nic innego póki co nie znaleźli.