Z tymi biodrami to tak na zawsze? Bo ja np zawsze dupę płaska miała i brak talii i musiałam dużo ćwiczyć a teraz grubsza jestem ale proporcje lepsze sie zrobiły wiec bym sie cieszyła. Ja sie pocę mega i szybko sie mecze, po schodach to jakbym zawał miała dostać. Jestem u endykrynologa i babka ma dwie godz opoźnienia bo w banku cos załatwiała, no żal normalnie. Przyjechałam o 10:15 tak jak wizyta a ona ludzi z 8godz przyjmuje. Brak słów.. Mowię ze karmie ze nie mam czasu czekac tym bardziej ze 40km do domu. Mam nadzieje ze przyjmie mnie wcześniej. Bo dziecko z głodu sie zapłacze. Co do piersi, ja jak miałam dreszcze i czułam bol to położna kazała obejrzeć pierś, robi sie delikatnie czerwony rumień i to początki zapalenia. Ja juz dwa razy to przechodziłam bo mała mnie często kopie po cyckach i to od tego. Trzeba zawsze zaczynać od tej bolączek piersi karmienie, paracetamol 3razy dziennie przez 3dni i suszarka ogrzewać przed karmienie, chłodzić po. U mnie juz po 5-6h była znaczna poprawa i lepiej sie czulam