Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś mam dzień dobroci dla zwierząt Pół dnia spędziłam na zakupach i wydałam jak na nasze możliwości ładną sumkę, a mąż przyjął to z uśmiechem (2 pary dżinsów, 2 pary spodni dresowych, 2 bluzy dresowe, 3 bluzeczki, 6 koszulek, 2 biustonosze, 6 par majtek - prawie 900zł w 4h). Nie wkurzył się nawet jak mu powiedziałam, że mam jeszcze parę rzeczy do kupienia. Ostatnie dni tak się kłóciliśmy, wczoraj się pogodziliśmy, że jest dla mnie miły
A ja jeszcze nic nie kupiłam ale planuje bo maz dostal wyplate a ja macierzynski. 16stego chrzciny wiec dl małej kreacja i dla mamy ładna kreacja tez musi byc! Hihi juz nie moge sie doczekac
Juz nie jestem ruda. Nie umiem się odnaleźć po porodzie.
Aza zazdro, ja musze kupić jakieś swetry bo wszystkie obcisłe i wyglądam jak jakaś parówa nieogarnieta. Masakra. Buty wszystkie małe , spodnie tez. Ech.