Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jakąś masakra małego przystawilam i nic.. Z prawej nic nie leci z lewej poleciało trochę i dupa. On płacze z głodu chwyta ta pierś próbuje i nic. Co mam cholera zrobić..
[emoji173]
Ciepłe okłady przed karmieniem a jeśli nic nie leci po nich to trzęba sprobowac zimne okłady tez przed karmieniem (chyba Ty pisałaś wcześniej ze masz dreszcze? To może być przepełnienie piersi a wtedy pomogą zimne bo obkurcza naczynia które są obrzekniete). Po karamieniu zimne okłady. Sprawdź czy nie masz na piersi grudek lub stwardnien.Dziewczyny jakąś masakra małego przystawilam i nic.. Z prawej nic nie leci z lewej poleciało trochę i dupa. On płacze z głodu chwyta ta pierś próbuje i nic. Co mam cholera zrobić..
[emoji173]
To może byc zatkany kanalik lub zalegające mleko. Z takiego czegoś może zrobić się jakieś zapalenie piersi. Trzeba delikatnie rozmasowac ruchem zczesujacym w kierunku brodawki przed karmieniem. Ale skoro pokarm poleciał po piciu wody to pewnie nie toMiddayjoy znalazłam lekkie stwardnienie w prawej, co to oznacza? Mam czasem też taki rwacy ból nad piersiami. Poszło trochę jak wypilam z litr wody [emoji2] chciałam mu dać ten espumisan ale przecież teraz mi pokarm nie wytrysnie, żeby to podać. Szczerze to ja nie wiem czy mam siłę się tak męczyć [emoji30] latika przeszłas od razu czy stopniowo, ile taki maluszek powinien zjeść takiego mleka? Muszę wiedzieć jakby w nocy był jakiś kryzys i by płakał z głodu. Ja co do szczepień nie wiem bo u nas całkiem inaczej.
[emoji173]