reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Niunia rozumiem ja wczoraj też miałem niesamowitego wkurwa na męża. Polcia a piekly Cie sutki? mały nie jadł 5 godzin i spał więc chyba dobrze zjadł ostatnim razem, teraz piersi nabrzmiale i leci pokarm [emoji120] [emoji2]

[emoji173]

domyslam sie :D a mi mala pospala 7h nakarmilam z jednego i stwierdzilam, ze z drugiego odciagne bo twardy jak kamien a do karmienia kolejnego conajmniej 3h, poszlo ponad 100ml ale robudzilam sie kompletnie juz kanapki zjadlam, teraz herbatke pije :D mam strasznie glosny laktator pozamykalam drzwi od salonu i sypialni, zawinelam odciaganego cycka w koldre a i tak troche sie balam, ze zaraz moj przyjdzie, ze go obudzilam, to chyba jedyna wada mojego laktatora (ale mala np zasnela calkiem w tym halasie)

7h ciągiem? [emoji1] bolało odciąganie pierwszy raz? Ja dziś będę rozdziewiczac laktator [emoji23] może mi się pobudzi trochę laktacja

[emoji173]

tak od 21 do 4 :D nie ale jak za mocno podkrecilam moc ciagniecia to mialam wrazenie ze popekaja mi sutki wiec ostroznie jak masz taka regulacje

Ja 84 i powiem wam ze jak idę droga a dzieciaki mi dzień dobry mówią to mi jakoś dziwnie, bo czuje się jakbym dalej miala te 20pare,a tu stara baba ze mnie,heh

Wczoraj maly byl prawie cały dzień na butli i już mi się to odbilo na laktacji, juz mam mniej pokarmu. Muszę dziś coś pokombinować żeby wróciło wszystko do normy.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniab - nie jestes sama wśród 'starszyzny', ja r.81 ;)

My też dziś chrzcimy :)
Maly też ma koszule z mucha.
Jak mi wyślecie namiary to też wyśle zdjęcia.

reklama
Wow paper 7 godzin [emoji2] nie pamiętam ile tyle spałam bez przerwy, chyba na początku ciąży jak się nie sikalo co chwila [emoji28] ok będę uważać tylko jeszcze muszę poczytać kiedy najlepiej co i jak [emoji38]

[emoji173]

Do góry