reklama

Sierpniówki 2016

Viceroy [emoji39] ja czekam z szopingiem do końca połogu, może coś jeszcze zrzuce [emoji1] narazie chodzę w krótkich dresowych spodniach i w luźnych bluzkach, jedna para długich ciążowych i 2 koszule [emoji1] jak zrobi się zimniej dopiero będę mieć problem

[emoji173]

reklama
mamakulka co kupilas?

mi sie nie chce inwestowac w siebie jak tak wygladam, poczekam z kupnem spodni az bede mogla normalny rozmiar wziac tak to leginsy a w rzeczy na gore sie mieszcze :D gorzej z kurtka na zime bo za tylek i go nie zmieszcze no ale do zimy jeszcze chwila moze schudne z dupska troche

Sierpniowka z mysla o tobie to podrzucilam a moze keszcze komus sie przyda:-)

A ja dzis karmilam na lawce w parku wyszlam z dzieciakami bo tak ladnie i stwierdzilam ze jak ja mam wracac i tracic czas to stwierdzilam po co jak bufet mam ze soba udalo mi sie bo duzo osub sie nie krecilo:-)

Teraz maly wykapany i najedzony cora tez juz sie kladzie a ja troche odciag e pokarmu zobaczymy ile mi sie uda :-)

Kupiłam 4 bluzki, spódnice, rajtany i kolorówke do makijażu. A i adidasy nowe bo stare mam u teściowej i pierdole nie jadę tam. A takie ładne były.

Sierpniowka czy ja wiem czy Lubie... przywyklam. Parę lat temu mi się pojebalo z hormonami i utylam mocno. Ze 30 kilo w sumie. Szczupak nie byłam ale dużo mniejsza niż obecnie :) ważne żeby być pewnym siebie i żeby chłop Cię akceptowal. Wtedy i lepiej się czujesz i wyglądasz lepiej ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ramach pobudzenia laktacji wlasnie pozwalam malej ciumkac cyca, bo cos nie moze usnac. A jak juz przysnie i ja odloze to za 5 min sie budzi :/ jednego moze ciumkac jak smoczek bo drugi mnie drazni i pobolewa.

Czytalam ten artykul hafija, bardzo fajny tylko jedyne co mnie zastanawia to czy to oznacza ze aby pobudzic produkcje nalezaloby tak jak noworodka przystawiac do piersi co 2-3h i budzic ze snu? Niby nalezy karmic na zadanie. Ja nie wiem, jakos moja laktacja tego nie ogarnia ;) i to sie chyba zaczelo wtedy kiedy przestalam ja rozbudzac do jedzenia co 3h.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję niunia. Kulka też tak miałam z hormonami ale się zawzielam i -26 poszło w rok. Gdzieś na fejsie jeszcze można znaleźć zdjęcie z tamtych czasów [emoji1] mi brak tej pewności siebie. Znów awantura z mężem, my się kłócimy o jedno.. O jego rodziców, w kółko to samo. Mam dość [emoji31]

[emoji173]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry