Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja nosi 2 te od 3-6 kg a ostatnio byłam w mieście z dzieciakami i zapomniałam pampersow wsiąść dla małej i musiałam pożyczyć od synka bo on jeszcze na wyjścia nosi więc założyłam jej nr 5 tylko musiałam podwinać z przodu i tylu
Moja tez nosi rozmiar 2. 1 bylo widac ze juz za male pomimo ze nie wazy 5kg (ale malo juz jej brakuje).
Nayczylam sie karmic na lezaco, ale wygoda ))) i w nocy tez najpierw biore ja na przewijak a pozniej do wyra i karmie, popije i usypia.
Ja tez pokaze swojego ryjca w galerii! chociaz widac go tez w avatarze.
No Igi wczoraj kupa a poprzednia we wtorek! Ale śmierdząca była. I nigdy się jie zdarzyło żeby wyszła z pampka na szczęście. Ale dwa razy nasral mojemu mężowi na rękę jak mu dupsko podnosił hehe
Teraz ja oglądam gesslerke mimo że jej nie znoszę a młody na macie się edukuje[emoji14]
nina na oko z 4200 juz ale brzuszek ma malutki, nozki tez chude w ogole po czym poznac, ze za male sa pampersy? nie dopinaja sie? odciskaja na nozkach?
na mnie nina raz wystrzelila kupa jak jej tylek podnosilam
ja magde gessler lubie, mnie smieszy szczegolnie na jej facebooku polecam