• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Nina słodka ale taka chudzinka wcale sie nie dziwie ze Twoja babcia myślała ze to noworodek;-) moja coraz większy paczek sie robi odkąd nie ulewa, zeby tylko znowu sie za okrągła nie zrobiła

Dziewczyny potrzebuje szybkiej porady [emoji85] niestety muszę dać małemu mm, nie mam nic. Wyje z głodu, nie będę go męczyć. To będzie pierwszy raz wiec ile może zjeść żeby mu nic nie było? Mm jest cięższe i podobno pierwszy raz trzeba uważać.

Sierpniowka ja podawalam tyle ile mala sama chciala wypic. Na poczatku to byly male ilosci po 50, 70 ml pila, a teraz to 120 ml wyciagnie na wieczor i jakby jeszcze malo, ale wiecej nie daje. Moze podaj testowo z 50/70 i zobaczysz jak zareaguje...

Ja sie musze pochwalic ze dzis odlozylam mala do kolyski i sama usnela, szok!! :D znowu mnie do tego zainspirowalyscie.. siedzialam tylko obok niej i podawalam smoczek jak jej wypadal (ostatnio w koncu sie nawrocila na smoczki ale bierze tylko aventy). Juz mi plecy wysiadaly od noszenia jej... Bede to kontynuowac i moze uda mi sie ja przyzwyczaic do takiego usypiania :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po tym ja starsza coerczka zasypiala mi na rękach teraz nie popelnilam tego samego bledu i tak jak dziewczyny pisza po jedzeniu i odbiciu odkladam do luzeczka chyba ze nie chce spac to na lezaczek:-) synek sie nauczyl i sam zasypia czasami trzeba posiedziec i podac smoka :-) a naewt ja sobie wiecej poplacze nic mu sie nie stanie a jak juz naprawde mocno placze wyciagam na chwile uspakaja sie i odkladam do luzeczka :-) u nas pogoda paskudna :-( a ja nawet jak pada musze wyjść córkę do szkoly zaprowadzic i odebrac takze krótki spacerek mamy codziennie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry