reklama

Sierpniówki 2016

Agata no dzieci zawsze mają swietne wyczucie czasu jak chcemy zjesc lub napic sie kawki lub wyjsc:p
Mamakulka nie wiem podobno jak mama jest chora to może być tak że dziecko sie nie zarazi ale wiadomo 100% nie ma , my jeszcze na dodatek mamy chrzciny w niedziele no czas pokażę.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do podnoszenia glowki i lezenia na brzuszku jak moj ma dobry dzień to ladbie podnosi a jak mu sie nie chce to jak go sie polozy na brzuszku to odrazu marudzi wiec u nas zalezy od dnia ale pani rechabilitantka juz w szpitalu powiedziala ze jest silny facet :-)

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka niby dziecko od mamy sie nie zaraza i tak bylo w przypadku mojej mamy mnie i mojej siostry ale moja ciocia zawsze zaraz sie od swoich synow. wlasnie z tym forum o co chodzi? tam sa tez inne wpisy widzialam. paper tez nie sadzilam, ze karmienie piersia bedzie ode mnie tyle wymagac bolu i cierpliwosci ale walczymy, jestem z nas dumna :*

Hej, dołączam się do pytania o bezplatne szczepienia. Któraś je wybrała? Były jakieś straszne reakcje dzieciaczka po nich? Mamy iść na szczepienia w następnym tygodniu i mam rozkminke czy te bezpłatne czy skojarzone. Ktoś chyba pisał że 5w1 brakuje w Polsce wiec nie wiem czy jest sens zaczynać jak później może brakować czy od razu lecieć z 6w1.

Hej, dołączam się do pytania o bezplatne szczepienia. Któraś je wybrała? Były jakieś straszne reakcje dzieciaczka po nich? Mamy iść na szczepienia w następnym tygodniu i mam rozkminke czy te bezpłatne czy skojarzone. Ktoś chyba pisał że 5w1 brakuje w Polsce wiec nie wiem czy jest sens zaczynać jak później może brakować czy od razu lecieć z 6w1.
My chcielismy 5w1 ale dopiero na szczepieniu sie dowiedzialam ze sa jakies problemy z dostepnoscia pani powiedziala ze jak bysmy gdzies znalezli to bysmy misieli wykupic wszystkie dawki odrazu :-) a ze nie bylo czasu i nie chcialam przekladac i musialam szybko podjac decyzje zdecydowalam sie na 6w1 wiec nie wiem jak to jest po bezpłatnych

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Babina, moja ma 7 tygodni i główkę podnosi tak jak Twoja, ale tez nie często leży na brzuszku bo jak płacze to nie ma sensu tak układać... Wiem, ze najlepiej na macie, ale jak Młoda płacze i wyje to tez bez sensu tam układać. Staram się żeby jak najwięcej lezala na płaskim i cwiczyla, ale ostatnio jest ciężko. Mata wyjęta i czeka na lepsze dni. I chyba kupie te puzzle piankowe bo to fajna sprawa.
Mamakulka dobrze, ze już z Toba lepiej.
Paper, karmienie wymaga od nas poświęceń, nie ma co. Ale z drugiej strony jest oszczędne - kasa, no i jak miałabym w nocy dygac i robić butle to bym chyba w ogóle padła! Wiec trzeba widzieć tez te dobre strony:)
Czekam ma wizytę u gina, zobaczymy czy wszystko ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry