Papercut, mam nadzieje ze to nic poważnego u Ninki.
Mamakulka, ale sie dorobiłeś, współczuje [emoji53].
Ja byłam ze swoją na usg bioder i usg brzuszka. Bioderka wyszły ok. A jak robił usg brzuszka to sie zapytał czy karmie piersią i ze wszystko tak moze byc. Na gbura trafiłam bo jak sie zapytałam o co chodzi to powiedział ze zrobi mi opis i pediatra wyjaśni. Mała ma w obu jajnikach pecherzyki 6-8 mm. To podobno od moich hormonów.
Z tym winem dziewczyny kusicie ... tez mam ochotę [emoji6]. Co chodzi o papierosy to na szczęście nigdy nie paliłam, za gowniary kilka razy próbowałam [emoji6]. Pewnie Wam sie narażę ale mnie odraża u palaczy to ze wszystko śmierdzi, ubranie, włosy, palce, nieświeży oddech. No i szkoda zdrowia i kasy [emoji6].
Co chodzi o główkę to moja juz coraz wyżej i dłużej trzyma, wczoraj nawet sie uśmiechnęła w tej pozycji. Ja kładę na brzuszku na przewijaku na ok 10 min raz dwa razy dziennie. Muszę znaleść w końcu matę po starszej i wyprać.
Co chodzi o budzenie w nocy to było tak ze tylko raz sie budziła a od kilku dni dwa razy. Ale ogólnie nie mogę narzekać bo dużo śpi w dzień i w nocy większych scen nie robi :-).