Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś w tym może być, bo dupcię też zaczyna podnosić ale to tylko jak się denerwujeNawet dobrze,sie opiera, ale to jak chce, ale często lubi leżeć na brzuszku. Może Twój chce już zacząć raczkowaćNa boczku mi zasypia czasami na noc. Nieraz ją tak kładę na bok to wie juz ze to na dłuższy sen. A później w nocy na plecy się przekręca. Ale tak przez dzień moja nie lubi na boczku tylko plecy i brzuszek.
Mamakulka ja jestem ze wsi też mam takie podejście, niestety mój mąż wychowany w mieście przez pielęgniarkę już nie. Niestety on pracuje w domu, w tym samym pokoju i wszystko widzi co i jak robię. Argument, że jestem matką do niego nie trafia, bo on jest ojcem. W nocy też dużo pomaga, bo nie karmię piersią. Do przychodni zapisana jest tam gdzie pracuje teściowa, więc przy wszystkim jest. Np wczoraj z góry zarządziła. Ustaliła z panią doktor że Tosia choć chora to ma być badana tam gdzie dzieci zdrowe, po czym napisała nam w smsie. My tego nie odczytaliśmy i poszliśmy na chore dzieci, wyszła pani doktor i powiedziała że z tamtą ustaliły że mamy iść na dzieci zdrowe (ona tam ma swoje biuro). Zanim przyszła pani doktor to cały wywiad co i jak, eh.