sierpniowka
Fanka BB :)
Tak Justyna próbowałam [emoji25] piłam tez herbatki, bawarke, robiłam okłady, mały jadł co godzinę/półtorej i nic. Produkcje miałam dobra tylko w nocy. Przez cały dzień się zbiera żeby raz nakarmić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój starszy miał mega nasilenie azs po pneumo.Hej i ja się witam po weakendowo :-)
Mieliśmy gości od czwartku a jeszcze złożyło się nam szczepienie w czwartek szczepiłam Miśkę na pneumokoki i wieczorem była masakra nie miała gorączki tylko po prostu się darła to nawet nie był płacz. Szczepiła któraś z was na pneumo !!! jak reakcja muszę podać jeszcze dwie dawki i mam troszkę stres ????
Mam dwa temat: czy któraś z was używa chust do noszeni jeszcze w ciąży byłam za ale jakoś tak temat przeszedł czy ktoś może polecić jakąś dobrą chustę
I dwa czy mamy dziewczynek myślą o przekuciu uszu ?????
A i co do forum zamkniętego to mi troszkę przykro bo jestem tu już od dawna no trudno :-(
Ja niestety z azs " znam" się dobrze. U mnie to rodzinne. Ale mój starszy syn miał chyba najgorsza formę jaka istnieje: rany saczace. To co robiliśmy i czego nie robiliśmy żeby mu pomoc. ... kolaborat jakiś by powstał. Na szczęście ma już skórę dużo lepsza. Wiem ze można wyeliminować prawie wszystko z diety i tak azs jest. Ale nigdy nie wiem jakby było gdybym wszystko jadła. Może całe ciało w otwartych ranach? Wole nie ryzykować. Po eliminacji Jajka od 2 tygodni i białka krowiego od 2 dni zaczyna trochę lepiej wyglądać skóra Filipka. Zobaczymy co dalej. Mieliśmy mieć szczepienie jutro 5w1 ale w związku z tą wysypka przelozeAgnes dzięki. przepis na muffinki bez mleka i jajek już mam i robię dość często ale dziękuję. a co do dzidziusia to dieta przy AZS nic nie pomoże z tego co wiem. moja koleżanka ma aż dwójkę dzieci. a że sama jest na diecie bezglutenowe bezpiecznej bezjajecznej po za tym alergia na kakao i cytrusy to wiem że corcia nadal ma problemy mimo diety. teraz okres grzewczy się zaczął więc jeżeli rzeczywiście to azs to może mieć zaostrzenie. okropne chorubska. ciekawa jestem Co ci alergolog powie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Z chusta nie pomogę, nie nosiłam i nie będę nosić. Zamierzamy kupić później jak juz będzie mała siedziała na przyszły rok nosidełko turystyczne bo troszkę lubimy sobie jeździć na wycieczki po górkach.Mam dwa temat: czy któraś z was używa chust do noszeni jeszcze w ciąży byłam za ale jakoś tak temat przeszedł czy ktoś może polecić jakąś dobrą chustę
Nie przebijam uszów, dopiero jak sama będzie chciała. Tak jak starsza córka, sama mnie poprosił o przebicie, była świadoma, wiedziałam że będzie chciała nosić.I dwa czy mamy dziewczynek myślą o przekuciu uszu ?????