• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Polcia mnie pobolewaja. Jak bylam u jednej pediatry/doradcy laktacyjnego to powiedziala ze mala ma plesniawki i to od tego sutki bola. Moze to byc grzybica lub zle chwytanie brodawki. Ja smarowalam Daktarinem ale przestalam bo trzeba bylo to zmywac przed karmieniem i jak tylko nalozylam to po chwili musialam zmywac. Mniej mnie bola jak czesto wietrze.

Kardula moja bunt gondolowy ma chyba od zawsze [emoji23] dzisiaj wyszlismy na spacer z krzykiem ale pod klatka pochodzilam z nia chwile na rekach, usnela i moglismy isc dalej. Ostatnio raz sie zdarzylo ze sie porozgladala i ladnie poszla spac jak jej gondole opuscilam na maxa i podnioslam zaglowek, zeby widziala wszystko, a poza tym to chodze zazwyczaj jak spi lub jest bardzo spiaca. Ehhh dobrze ze nie jestem z tym sama chociaz zycze samych przyjemnych spacerow i zeby ten bunt minal. :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chce wcale? Moj gdyby tylko mogl to by cycal caly dzien. Szkoda ze nie mam pokarmu. Ale on by wszystko cycal. Butla, piers, smoczek, raczki swoje a nawet kocyk. Nawet jak spi to mu buzia chodzi, jakby smoczka ssal.

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

warto usmialam sie [emoji16] caly czas sie martwilam czy mala spi to juz w polowie filmu cycki mialam tak pelne, ze az bolaly [emoji23] poodbijalam mala przed wyjsciem i spala 4.5h wrocilam 5min po pobudce, nakarmilam poodbijalam i zobaczymy, nawet jak za godzine mi sie obudzi to tak wypoczelam ta chwila odmiany, ze dam rade

reklama
Próbuje już 3 dzień. Nici z tego. Jeszcze pare razy spróbuje i zobaczymy. Tak jakbym wgl już nie miała mleka bo nawet głowę od cycka odwraca. Bardzo dziwne. Siła daje sutka to nie ssie nawet.
Jak film ? Pierwsza cześć tez Ci się podobała ? :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry