Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam graco country elektra do używania na co dzień ma dwa poziomy przebijak i budkę część turystyczną można zapakować do torby i zabrać ze sobą nie trzeba zabierać wszystkiego i nie zabiera dużo miejscaCzy możecie polecić jakieś łóżeczko turystyczne? Bo tak szukam szukam a wybor ogromny.
,ale serio on się nie wygina jako wyraźnie w żadną stronę, nie układa się w rogal ) No ale myśle sobie - przecież to fachowiec, może widzi więcej, ma doświadczenie. Tylko wyglądało to o tyle dziwnie, że sama nie wiedziała na którą stronę ma tą asymetrię.Jak patrzył w lustro , to mówi "o niech pani popatrzy jaki jest wygięty w lewą stronę", hmmm....nic nie zauważyłam, Potem zapatrzył się na zabawki z drugiej strony, to zatwierdziła że jednak wygina się w drugą stronę, itd. Miałam wrażenie ,że w każdym jego ruchu na siłe próbuje się doszukać tej asymetrii. No ale tak jak mówie, ja się nie znam i na pewno nie widzę tego co ktoś kto " w tym siedzi".