A
a_gosc
Gość
Tośka dziś pierwszy raz wyciągała do mnie rączki jak ją miałam wsiąść. Na dodatek cały dzień "gada", super.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mieszkasz w Danii? Ale Twoje dzieciaki będą miały super z językami. Normalnie pękam z zazdrości [emoji3][emoji3][emoji3]Gosia a pierwszemu się myliły języki ? Z tego co ja mam znajomych i tutaj i w UK i ciocia z 2 dzieci w Irlandii to nikt nie miał z tym problemów. Oczywiście na początku mój chrześniak mowil : ale mam ładny bike ale potem spoko, sami sobie jakoś to rozdzielili. Nawet nie brałam pod uwagę, ze mój Kuba miałby mieć z tym problem. Tutaj oprócz duńskiego od zerówki wchodzi obowiązkowy angielski, w 5 klasie jakoś niemiecki i te dzieci które znam z polskich domów, żadne nie miały problemu![]()
Przejdę na priv żeby tu nie zaśmiecać pytaniami o Danię[emoji4]Tak Effa , 9 lat mija w lutym odkąd tu mieszkam. Jeden z cięższych języków moim zdaniem, a zeby nabyć ich akcent to już nie wspomnę [emoji51] no fajnie, ze tez angielski ćwiczą od najmłodszych lat, potem niemiecki, a dalej w szkołach jeszcze musza wybrać jakiś. Moja siostra miała francuski. To tutaj jak najbardziej na plus.
oczywiście lecą przy tym litry śliny