Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój też jak marudzi to mówi jakby mammamama [emoji23]
Ale lepszy jest jak chce cyca, wtedy podnosi brodę do góry i robi takie ymmmymmmymmm i w rytm rusza głową hahaha. Początki komunikacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Tylko te ymmm zastąpiło mu całe guganie ehhh, a wcześniej było a guu, ejj itp [emoji16]
moja glownie piszczy, pokrzykuje he ha hy, czasem radosne hee albo hyhy w repertuarze jest tez ała i łał, bardzo rzadko cos z g tak jak agli ostatnio powiedziala [emoji23]
Moj to często A nnnieee mowi i różne ghyghy i guu a jak go od taty zabieram to robi takie fajne hyyy i sie patrzy na niego i sie śmieje że nareszcie go mama zabrała. Ogólnie mój starszy stwierdził że Kuba po koreansku gada
Dziewczyny dajecie jakieś słoiczki z mieskiem już?? Bo znudziło mi się dawanie mu tych marchewek i ziemniakow... próbowałam też dynie ale odruch wymiotny mial, i wcale mu się nie dziwie, bo to jakiś dziwny smak miało i z kleikiem ryzowym bylo... i nie wiem czy teraz zaczynać obiadki z mięsem czy jakieś kaszki np. Wogole to dajecie słoiczki czy same gotujecie?