Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba normalne, nasza się zaczęła przewracac niedawno (4.5 mca) i jak jesteśmy u lekarzy to mówią ze to dość wcześnie. Poza tym nie martw się, to się zmienia w jeden dzien. A lubi leżeć na brzuszku? U nas poszło szybko jak polubiła brzuszek i jak trochę ja poturlalismy, żeby pokazać że może się przekrecac.Czy jakieś dziecko jest jeszczr co sie nie przewraca z pleców na brzuch? Moja konczy w niedziele 5miesiecy i jedynie jak na bok ją położę to wtedy tak. Ale ona nigdy nie lubiła no bok i w ogole sama nie potrafi na bok sie przekręcić. Powinnam już sie martwić?
Moja zawsze kochała wózek od razu zasypiała a teraz też potrafi marudzić.
![]()
Ona lubiła leżeć na brzuszku dość szybko potem nagle przestała i marudziła teraz znowu lubi. Też pokazuje jej jak sie turla. I na bok jak ją kładę tak stabilnie to sie przekreci na brzuszek ale sama nie potrafi na boczek i tu jest ta przeszkoda myślę.Chyba normalne, nasza się zaczęła przewracac niedawno (4.5 mca) i jak jesteśmy u lekarzy to mówią ze to dość wcześnie. Poza tym nie martw się, to się zmienia w jeden dzien. A lubi leżeć na brzuszku? U nas poszło szybko jak polubiła brzuszek i jak trochę ja poturlalismy, żeby pokazać że może się przekrecac.