reklama
Maldob, to musisz mieć fajna praceNic mi nie mówcie o stroju kapieliwym. My mamy zarezerwowane już wakacje nad morzem na lipca. Uwaga w niektórych kwaterach nie ma mu miejsc! Ale nie o tym.... w sierpniu wracam do pracy a mój strój 'roboczy' to właśnie strój kąpielowy może nie bikni ale zawsze....ehhh. help me!!!![]()
Ja mam nadal 8 kg na plusie i się to nie zmienia
I chipsy tez!idac tym tropem frytki to salatka [emoji23]
niunia102
Fanka BB :)
Effka brawo ty mow mi tal wiecej to i ja sie rusze ale to naprawde trzeba wziasc dupke w troki i do roboty bo samo sie nie zrobi [emoji16]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A
a_gosc
Gość
Od jutra nie da rady jadę do rodziców na cały dzień, nie będzie czasu ćwiczyć nie mówiąc o jedzeniu.
A
a_gosc
Gość
No tak lepiej, zresztą chyba większość z nas dzień święty babci, dziadka święci
Faktycznie jakis dzien lasucha dzisiaj. Ja bez slodkiego zyc nie moge. A dzisiaj zrobilam sobie gofry i opylilam dwa z bita smietana i czekolada
pozniej zrobilam posladki z Mel B
Ja to waze chyba mniej niz przed ciaza i byloby spoko tylko, ze ja od razu na buzi chudne i wygladam zle, jakbym chora byla. Plus na pewno mam anemie wiec to tez nie sprzyja dobremu wygladowi.
Maldon nie gadaj ze juz miejsc nie ma. Ja tez chce w tym roku nad morze jechac ale nawet nie zaczelam szukac jeszcze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to waze chyba mniej niz przed ciaza i byloby spoko tylko, ze ja od razu na buzi chudne i wygladam zle, jakbym chora byla. Plus na pewno mam anemie wiec to tez nie sprzyja dobremu wygladowi.
Maldon nie gadaj ze juz miejsc nie ma. Ja tez chce w tym roku nad morze jechac ale nawet nie zaczelam szukac jeszcze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
Ja tez się wstydzę wyjść w stroju kąpielowym ale jutro pierwszy raz na basen. Trzymać kciuki!