Karolkaga
Zaciekawiona BB
kassia181 -super że u Ciebie tez wszystko dobrze.
ja przyjmuje też cały czas eutyrox 125 mg. Ja wizytę mam 5 lutego czyli 3 dni po tobie tym razem.
Ja też mówiłam że dziecko z nami nie będzie spało...ale cóż wyszło inaczej i przez pierwsze miesiące lądowala w naszym łóżku. Potem ja sie tak do niej przyzwyczaiłam że było mi nieswojo bez niej.
ja przyjmuje też cały czas eutyrox 125 mg. Ja wizytę mam 5 lutego czyli 3 dni po tobie tym razem.
Ja też mówiłam że dziecko z nami nie będzie spało...ale cóż wyszło inaczej i przez pierwsze miesiące lądowala w naszym łóżku. Potem ja sie tak do niej przyzwyczaiłam że było mi nieswojo bez niej.
, niestety nie widzę twojego zdjęcia
, widzę że jedziemy na tym samym wózku, kolejna wizyta u mnie też 2-go i też od jutra muszę brać Euthyrox, jaką masz dawkę?? ja na razie 50, po kolejnych wynikach zobaczymy. Mi jeszcze doktorka do tego zapisała Jodid, też masz??
(niestety nie mam zdjęcia żeby się pochwalić) Oprócz Euthyroxu mam brać wspomniany Jodid i witaminę D, a do tego niestety Clexane w zastrzykach ze względu na moje dotychczasowe problemy z donoszeniem ciązy, trochę mnie to przeraża, ale dla Bąbla zrobię wszystko.