Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pewnie ze mozliwe. moja pierwsza ciaza o ponad tydzien mlodsza byla takze spokojnie, postepuj jak pwoiedziala a w razie czego skonsultuj z innym lekarzemtyle ze tu w Ełku do lepszego sie nie dostane, jest jeden podobno najlepszy ale on prywatnie nie przyjmuje a na nfz to 2 miesiące ku więcej trzeba czekać....wazne ze mi dala luteine dopochwową a jesli ma sie cos stać to i tak się stanie...nawet w szpitalu mi mówili ze poza podaniem leków nic więcej nie mogą. Musze wytrzymać te 2tyg...mozliwe żeby ciąża byla mlodsza o pare dni?
super dzieki nawet nie wiedzialam ze chodakowska ma tez takie cwiczenia. w razie czego jakbym na priv podeslala mi linka bylabym wdzieczna. ja zcekam z cwiczeniami do konca 12 tygi wtedy cwiczenia i na fitnes dla ciezarnych sie zapisze bo normalnie nie moge sie opanDzisiaj mam straszne zakwasy a ćwiczenia znalazłam na YouTube wpisz sobie : 45 minutowy trening dla kobiet w ciąży Be Active Ewy Chodakowskiej
On trwa dokładnie 36:30 min na obrazku są 2 kobietki na razie na spokojnie planuje tak 3 razy w tyg powolutku zacząć ćwiczyć oczywiście swoim tempem i z umiarem![]()
bedzie dobrze- wazne ze szybko rozpoznanaMika bedzie dobrze. Oszczedzaj się. Pewnie ze ciaza moze byc mlodsza i dlatego tak wychodzi. Serduszko bije a to najważniejsze. Kiedy mialas ostatnią miesiączke? U mnie w rodzinie zdarzyło sie juz dwa razy ze ciotki do 5 miesiaca miały okres i dopiero jak dzieci zaczęły sie ruszać to sie polapaly ze w ciazy są. Bylo to z 20 lat temu ale jednak było.
Ja wlasnie wróciłam do domu od diabetologa. Jest tak jak myslalam. Mam cukrzycę. W piatek szkolenie w poradni dostanę pena do zastrzykow i insulinę. Spodziewalam sie tego bo cukry na czczo mam wysokie wiec trzeba je obniżyć a na to tylko insulina pomoże.
ja w to nie wierzeDziewczyny czy wierzycie w płeć dziecka po tym na co ma się ochotę w ciąży? Na słodkie czy kwaśne? Sprawdza się to czy raczej nie![]()
jezeli chcesz sie upewnic ale jestes w ciazy serce bije a beta pokaze tylko czy jestes w ciazy- a to wiesz. nie pokaze czy bedzie poronienie. odpoczywajdziewczyny a co sadzicie o tym żebym zrobiła betę i powtorzyla po 48h? To będzie wiarygodne?
Ale może spojrzenie będzie inne. Czasem narastają takie legendy, że ktoś jest świetnym lekarzem, a jak się idzie na wizytę to nie wiadomo na czym ta "świetność" ma polegać.
Hej. Ja też wolę zostać przy formie forum.
Dziewczyny, jeśli chcecie to możemy założyć Grupę prywatną zamkniętą tu na bb. Grupy wyglądają odrobinę inaczej niż ogólne forum.
Za jakiś czas będziemy też mogły przenieść się całkowicie do działu zamkniętego, zazwyczaj gdzieś wokolicach po naszych porodach, ze względu na to, że teraz dużo mam jeszcze będzie dołączało. Założeniem działu zamkniętego forum dla nas będzie zajmowała się administracja forum bb, grupę możemy założyć we własnym zakresie, łącznie z dodawaniem/ odbieraniem dostępu poszczególnym użytkownikom.
Ja wlasnie wróciłam do domu od diabetologa. Jest tak jak myslalam. Mam cukrzycę. W piatek szkolenie w poradni dostanę pena do zastrzykow i insulinę. Spodziewalam sie tego bo cukry na czczo mam wysokie wiec trzeba je obniżyć a na to tylko insulina pomoże.
Dziewczyny czy wierzycie w płeć dziecka po tym na co ma się ochotę w ciąży? Na słodkie czy kwaśne? Sprawdza się to czy raczej nie![]()
ja też tu zostaje bo mi się podoba.Popieram, poza tym bardzo podoba mi sie tu opcja cytowania, jest genialna![]()