słodka owsianka
Fanka BB :)
daisy90, ja dziekuje za zaproszenie. Mnie opcja czatu zupelnie nieodpowiada. Mam nadzieje ze dziewczyny tu zostana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
superrrrrrrr ale uwazaj. bezpieczne sa od drugiego trymestru. a jakie robilas?
moja mala 4030 wazyla ale na ostatanim usg pokazywalo 4800 wiec nawet sie cieszylam ze nie bylo postepu porodu i po tych 9 godzinach zrobili mi cc bo nie wiem co by bylo jakbym ja dolem rodzila. okazalo sie ze 4030 wazy ale i tak duzo. i tez nie wierze ze witaminy maja na to wplyw- u mnie maz duzo wazyl i ja tez niemalo wiec wiedzialam ze dziecko bedzie duze
wspolczuje nienawidze prasowania
a mnie wizyta wcale nie uspokoiła :'( zaczynam wątpić w umiejętności mojej ginekolog...plamie nadal na brązowo (kawa z mlekiem) malutko 1-3 razy dziennie. Myślałam ze to od krwiaka. Ona dzis do mnie ze żadnego krwiaka nie widzi a ciąża mniejsza niż skończone 7 tyg, ze tak o kilka dni (nie powiedziała konkretnie) ale ze puls jest to dobry znak i za dwa tyg mam przyjść to się okaże czy ciąża sie rozwija. Dala mi luteine dopochwowo i nakaz leżenia. Martwię sie....
mozliwe żeby ciąża byla mlodsza o pare dni?