reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny czy któraś z was bierze progesteron? Ja jestem po pierwszym usg, jest serduszko :-) ale każą mi odstawić progesteron. W UK w ogóle nie przepisują progesteronu, jedynie po in vitro lub inseminacji i to tylko do 7 tc. Jestem po 3 poronienach i nie wiem czy nie brać na własną rękę
Ja jestem po in vitro w UK i progesteron brałam tylko przez 20 dni od pobrania jajeczek do dnia testu.

aniołkowamama - jestem zdania Basi7777.
Brałabym do końca 12tc.

Ja brałam w poprzedniej ciąży do 18tc ze wzgl. na krwiaki.
Fimka ja też mam krwiaka okazało się w 8 tyg jak pojechałam na skan i nic nie dostałam piguła powiedziała tylko że nie mam się martwić chyba ze zacznę krwawic i nawet tego nie kontrolują. Jak byłam w poniedziałek u położonej to mi to samo powiedziała nawet na zdjęcie z usg nie spojrzała :(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, mam pytanie jak myślicie. Wizytę u gina mam na poniedziałek dopiero, a kończy mi się luteina która mam brać 2×1 (zostały 3 tabl.), mam również 4 tabletki duphastonu, myślicie że mogę je wziąć w niedziele zamiast luteiny? Bardzo się boje o dzidziusia dlatego nie chce robić przerwy.

Hej dziewczyny co do ubran ciazowych to ja moje pozyczylam bratowej :-) ale ona za 2 miesiące rodzi wiec mowila ze jak bede cos potrzebowac to mam jej dac znac a jak ona wyskoczy z ciazowych to pozyczy mi swoje :-) ewentualnie dokupie sobie jakies getry bo w nich najwygodniej :-) ale czekam za beda miec w lidlu bo tam maja jakosciowo dobre milego dnia dziewczyny wam zycze

Hej dziewczyny, mam pytanie jak myślicie. Wizytę u gina mam na poniedziałek dopiero, a kończy mi się luteina która mam brać 2×1 (zostały 3 tabl.), mam również 4 tabletki duphastonu, myślicie że mogę je wziąć w niedziele zamiast luteiny? Bardzo się boje o dzidziusia dlatego nie chce robić przerwy.

Kochana koniecznie skocz do lekarz na ip albo jakis dyzur nie wiem dokladnie jak sie to w Polsce odbywa. Najważniejsze zwbys receptę zalatwila.

Słodka owsianka kciuki za wizyte.

Ja wlasnie wstalam i na to glupie szkolenie z cukrzycy lece i po recepty i przyrząd do wstrzykiwania insuliny.

Ja z ubran ciazowych mam jedne dżinsy koszule i sukienke. Musze jeszcze dokupic spodni. Bluzki mam szerokie to dam rade :)

Sliczne brzuszki u mnie trzecia ciaza 10 tydz. I nic nie widac ,bo nikt nie zauwaza ale narazie mi sie do brzusia Nie spieszy ,bo dopiero co chodzilam z duzym bebenkiem . Ja z pierwszym synem przytylam 25 kg a z drugim 11kg byla dieta (cukrzyca) . Ja zawsze smigam w leginsach ,wiec uniwersalnie ...wczoraj tez mnie brzuch bolal jak na @ ,tylko uplawy sie zwiekszyly,bo mega mokro tez tak macie ??
Powodzenia na wizytach

A co do smarowania to nigdy Nie smarowalam brzuszka I rozstepow Nie mialam oby teraz tez tak bylo ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry