reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czesc dziewczyny:)

Bywam tutaj czasami i czytam co u Was i ciesze sie jak wam pieknie brzuszki rosna z maluszkami:))
Ja mam chyba jakas blokade psychiczna by sie jeszcze cieszyc:(Tyle maluszkow stracilam (ostatniego w kwietniu)ze powiedzialam sobie ze do 12 tyg bedzie cisza.Nawet wozkow nie ogladam bo boje sie zapeszyc.
Teraz jest 9 tydzien.Maluszek ma 1.68mm serce bije i wszystko wporzadku.
Nie wiem co robic bo moj prowadzacy przepisal mi tylko luteine i acard.
Dzisiaj bylam dla swietego spokoju u innego i powiedzial ze po tylu poronieniach to clexane zaleca w zastrzykach,wieksza dawke acardu.Ze musimy bardzo sie postarac utrzymac ta ciaze.Zakazal spacerow,basenu,sexu,ciezkich zakupow.Mam do 12 tyg jak ksiezniczka sie zachowywac.Co innego moj prowadzacy:(Chyba jest zdania jak ma byv to bedzie a jak nie to nie:(
Nie wiem co robic?Czym mam sie kierowac?
Jeszcze musze powiedziec szefowi a nie chcialam tak wczas ale zlecil mi zadanie ponad moje sily.
lepiej odpoczywaj ja bym tak zrobila. i clexan tez wskazany przy tylu poronieniach. takze ja bym tego drugiego sluchala lekarza.

wlasnei z sanek wrocilam z mala- zimno mi okropnie :P teraz zjem pizze ktora dzis upieklam mniammmmmmm

Jagi2015 myśle ze ten drugi lekarz ma racje. Ja duzo bym dała za takiego lekarza tutaj bo tak naprawdę każdy ma w nosie czy ja donoszę czy nie. Ja od początku ciąży jestem na zwolnieniu, odpoczywam i nie robię w domu prawie nic oprócz jakiś lekkich posiłków dla siebie. Tez sie nie ekscytuje ciążą, bo mam juz sporo za sobą i modlę sie zeby dojść do II trymestru. Pewnie dopiero w połowie ciąży będę cokolwiek planować i myślec ze sie uda, chociaż bardzo wierze że teraz sie uda. Clexane i acard utrzymało duzo ciąży, raczej nie szkodzą a mogą uratować twoje dziecko.

aniolkowa.mama a in vitro miałaś robione w UK.No niestety z tymi lekarzami tak tu jest ja mam krwiaka i tez nikogo to nie obchodzi.Nawet nie wiem czy się zmniejszył :(

Tak w UK. Ja miałam krwiaka w pierwszej ciąży przez 7 tyg i teraz na usg moje pierwsze pytanie było czy mam krwiaka. Przy krwiaku musisz duzo leżeć i nie narażać macicy na jakies obciążenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry