reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Niunia nie tylko Ty, ja też juz w pracy :-\ a jakoś sił brak, dziś ma być u mnie szefowa wiec pewnie jej już powiem o ciąży.
Pozdrawiam Was serdecznie, która może niech odpocznie dziś za mnie. Miłego dnia :-)

Cześć dziewczyny.
Podziwiam te które dzisiaj w pracy. Ja nie mam żadnych mdłości w ciąży ( w poprzedniej też tak było) ale za to w ogóle nie mam siły i jeszcze zauważyłam że strasznie skacze mi ciśnienie. Wczoraj to mega niskie 100 na 58.

Co lekarz to inne podeście widzę mój biorąc pod uwagę to że poroniłam i że nie mam już 20 lat od razu dał mi luteine i zwolnienie i kazał się oszczędzać.

Co do ubrań ciążowych to ja muszę mieć specjalne leginnsy bo wszystko co mi się kończy w połowie brzucha strasznie mi przeszkadza. I kocham legginsy:)

Tak czytam że planujecie sesje brzuszkową i wiecie może to fajny pomysł:) Dziewczyny z trójmiasta możecie kogoś polecić?

hej

"przydalo by sie umuc a nie drapiesz mi sie tu"

hahahaha sory, ale nie moglam sie powstrzymac, atak w ogole to bym go chyba poduszka walnela ;P

Haha widze ze wszyskie jak krolewny śpią w sobotni ranek :-) tylko ja biedna jak ten kopciuszek musialam wstac :-)

Ja sie wczoraj narobilam i na koniec jeszcze walnelam brzuchem o kant blatu, myslalam, ze urodze taki bol, wiec dzis pozwolilam sobie na dluzsze leniuchowanie, ale synek od 6 czuwal, zeby mi czasem az za dobrze sie nie spalo ;)

Ja sesji ciazowej nie planuje, jakos mnie to nie kreci, ale na pewno bede chciala z cala 4 cos porobic

słodka owsianka- potwierdzam, mi też się łatwiej ogarnia czwórkę niż jedno, pamietam jak urodziłam pierwsze dziecko to na nic nie miałam czasu a teraz mam na wszystko ;) starsza trójka jest ze sobą z żyta i mnóstwo czasu spędzają razem, żałuję czasami że z ostatnim tak długo czekałam bo różnica jest 6 lat ( od trzeciego) a to już sporo a on ciągle gania za starszym rodzeństwem i chciałby być na równi z nimi. Dlatego z piatym już tyle nie czekaliśmy ja chciałam szybciej ale pierw karmienie a potem nie wychodziło ale różnica będzie 2,5 roku więc idealnie :)

okasia- współczuję, potwornie się męczysz, przechodziłam przez to w drugiej ciąży, żyć mi się chwilami odechciewało.

mi mdłości nie przeszły, jutro wchodzę w 12 tydzień, wieczory są ciężkie, czuję się ciężko i mdli mnie ale przestałam wymiotować już jakiś czas temu. Do tego doszło wstawanie nocne na siku i ogólna ciążowa bezsenność w nocy za to w dzień miałabym ochotę spać pół dnia ( gdybym mogła oczywiście) .

Hej dziewczynki :-)
Dawno nie pisałam, ale regularnie Was podczytuję, wiele się działo u mnie w ostatnim czasie, może niekoniecznie wolałabym opowiadać, ale czasu przez to bardzo mało miałam na udzielanie się na forum..
Na początku 9-go tygodnia zaczęłam plamić, dostałam więc duphaston (w pierwszej ciąży też brałam) i jeszcze dwa tygodnie będę brać.Już w ogóle nie plamię ale do 12-go tygodnia muszę brać.
Pozatym kolejną wizytę u gin mam w przyszłym tygodniu, usg prenatalne zaplanowane na 28 stycznia. Zdecydowałam się również na test pappa - będzie za jednym zamachem razem z usg :-)
Pozatym REWELACYJNE SAMOPOCZUCIE od początku ciąży, zero mdłości i wymiotów.
Oby tak dalej, a tym "cierpiącym" życzę wytrwałości, jeszcze tylko chwilka i złe powinno ustąpić :-)
I mój brzusio 10/11 tydz. poniżej :-)
brzusio tydz.10.jpg

Załączniki

• brzusio tydz.10.jpg
    brzusio tydz.10.jpg
    151,8 KB · Wyświetleń: 80
reklama
u mnie roznica bedzie rowno 6 lat. nie wiem czy to dobrze czy zle ale mysle ze latwiej mi bedzie do mala juz duzo rozumie, pomoze takze mysle ze ok.a;e to sie okaze z czasem.
chcialam moj brzuch wstawic ale nie umiem :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry